A 8.4-es patch újraindította a Pity Timert, a fejlesztők kárpótlást ígérnek

Nyitottatok paklit július 10 óta? Ha nem esett legendás lap, akkor lehet nálatok is újraindult 40 pakkos Pity Timer.

A Blizzard a  8.4-es patch-ben nerfelte le a Caverns Bellow-t és akkor került be a játékba a Knights of the Frozen Throne előrendelési lehetősége is. De ezen kívül a háttérben bekerült még egy olyan frissítés, ami előkészíti az új paklikat érintő szabály infrastruktúráját. Azt, amiben benne van, hogy az új kiegészítő kijötte után tuti kapunk majd egy legendás lapot az első tíz pakkból és mostantól nem eshet többet az a narancssárga lap, ami már ott figyel a gyűjteményünkben.

Miért is jó nekünk a bejelentett HS pack változtatás?

Szeretnénk tisztázni, mit és mekkora mennyiségben érint a Blizzard bejelentése.

De a frissítésnek volt egy nem várt mellékhatása is, ami rendesen megkavarta a még most használt nyitási rendszert. Sőt sok játékos esetében negatív hatása is volt az egésznek, mert ha minden igaz akkor újraindult a Pity Timer. De ezt a fejlesztők is észrevették és már írtak is, hogy az érintettek kárpótlásra számíthatnak.

"A Hearthstone 8.4-es patch-ben már benne voltak az új pakli szabály infrastruktúrájának elemei. De egy váratlan mellékhatás miatt a játékosok egy csoportja, akik azóta kinyitottak pár paklit, nem kaptak meg egyes Epic, illetve Legendary lapokat. A hibát megtaláltuk és a jövő hét folyamán javításra is kerül. A Hearthstone csapatának fontos, hogy a játékosok a pakli nyitások során jól érezzék magukat és bocsánatot kérünk az esetleges kellemetlenségekért. Nemsokára kapcsolatba lépünk azokkal, akiket érintett a hiba és az elkövetkező hetekben kompenzáljuk majd őket."

Szóval, ha július 10 óta nyitottatok akármilyen paklit, akkor észrevehettétek, hogy nem esett a Legendary vagy az Epic. Kíváncsian várjuk, hogy milyen kárpótlást ad majd a Blizzard.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!