Durva buffot kap Kayn ultija, a PBE-n már éles

Durva buffot kap Kayn ultija, a PBE-n már éles

Most akkor op vagy nem? Döntsék már el a Riot fejlesztői.

Mióta Kayn élesben is megérkezett, szinte folyamatosan arról megy a vita, hogy most akkor túl erős vagy túl gyenge. Az egyik oldal szerint a Shadow Form nagyon durván op, viszont a másik vélemény azt hangoztatja, hogy az ultijában meg nincs kakaó. Ahhoz képest, hogy mit csinál túl kevés rajta a sebzés. De nem kell aggódni a PBE-en olyat buffoltak rajta, hogy a fal adja a másikat.

A képesség AD százalékát 110-ről felcsavarták 150-re, ami szinte hihetetlen, sőt már-már ordít róla, hogy a Riot balansz csapata egy kicsit túllőtt a célon. Csak példaként játszunk el a gondolattal, hogy mit is jelent az egész. A Warrior Enchantment + a Duskblade + a Youmuu + a Black Cleaver tárgyak után ez 210 extra AD sebzés. A mostani ulti ezzel a tárgykombinációval 580 fizikai sebzést okoz körülbelül. Ha bejön a buff, akkor ez a szám 670 köré ugrik majd fel, ami majdnem 100-al több, mint most.

Innentől kezdve, ha Kayn meglépi a hatot, akkor olyan nyomása lesz az ösvényekre, hogy ihaj. Ha a változás átmegy élesbe és bejön a 7.15-ös patch-el, akkor várható, hogy a ranked meccseken vagy tiltani vagy pickelni fogják. Szerintetek szükség volt erre?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!