DH Atlanta: DeadFoxék ma bejuthatnak a rájátszásba

DH Atlanta: DeadFoxék ma bejuthatnak a rájátszásba

Két mérkőzést játszott le eddig a HellRaisers csapata, összefoglaljuk mi is történt eddig Deadfoxékkal Atlantában.

Elrajtolt a Major mellett egy picit eltörpülő, de számunkra mégis fontos DreamHack Atlanta. Magáról a rendezvényről már írtunk bővebben korábban, így érdemes először azzal kezdeni, ha eddig lemaradtatok volna arról, hogy a Majorről lemaradó HellRaisers éppen merre játszik:

Könnyű csoportot kaptak Deadfoxék Atlantában

8 csapat, 2 csoport, mutatjuk a HellRaisers ellenfeleit.

A HellRaisers csapata a Binary Dragons ötöse ellen kezdte meg a versenyt. A csoportkör meccsei BO1-ként voltak megszervezve, így, mint általában itt is, volt esély a meglepetésre, nézzük mi is történt ezen a meccsen!

Cache

Deadfoxék terror oldalon kezdték a meccset, ahol a pisztoly kört el is vesztették, ezzel a Binary Dragons a következő két kört könnyűszerrel elhozta. Kiegyenlített mérkőzés folyt egészen a 11. körig, amikor ANGE1 került 1v3 helyzetbe amit higgadtan clutch-olt, ezzel 7-4-re módosítva az eredményt. A félidőig vitte előre a pillanat heve a HR-t igy 11-4-nél cserélt oldalt a két csapat.

A pisztoly kört ismét elvesztették Deadfoxék, de az első körön kívül itt csak egy kört tudott elhozni a szerb csapat, ugyanis 11-6-os állásnál ismét ráforce-olt a HR csapata és Deadfox - Zero segítségével -, egy varázslatos 4k-val biztosította be a kört,  ezzel 12-6-ra vezetett a HellRaisers csapata. Újra kiegyenlített mérkőzést láthattunk egészen a 25. körig, ahol Zero védte le gyönyörűen B lerakót, ezzel egy 3k-t zsebelt be és 15-10-re alakította az eredményt. Az utolsó körben Zero újabb 3k-t lőtt így 16-10-re nyertek Deadfoxék.

A következő meccsen egy erősebb csapattal találta magát szemben a HR, ugyanis a Renegades volt az ellenfelük. Az ausztrál csapat szintén lemaradt a Majorről, így az atlantai verseny egyik esélyeseként szintén ki vannak éhezve a győzelemre, csak úgy mint Bencéék.

Mirage

Deadfoxék CT-ben kezdtek, de sajnos jól indított a Renegades csapata, elhozták a pisztoly kört és szokás szerint a következő két kör is az övéké lett. Tovább folytatták a jó teljesítményt és 0-6-ig meg sem álltak, ahol Zero vetett véget a jó sorozatnak 1-6-ra módosítva az eredményt. A HR addig küzdött, míg ki nem egyenlítették az állást, majd 8-7-el fejezték be a félidőt a javukra. A HellRaisers elhozta a pisztoly kört, majd a rákövetkező kettő kört is. Kiegyenlített meccset láthattunk 13-8-ig, ahol Nifty védte le szépen B lerakót az AWP-jével, így 13-9-re állt a két gárda. Sajnos ezután a clutch után megtáltosodott a Renegades csapata, és meg sem álltak 13-15-ig amikor is a HR elhozott még egy kört, de sajnos a döntetlen már nem lett meg ezzel. A végeredmény 14-16 lett a Renegades javára.

Ezzel a két meccsel 1 győzelme és 1 veresége van Deadfoxéknak, akik így a második helyen állnak csoportjukban, őket előzi meg a Renegades csapata. A B csoportban a Heroic vezet, mögötte pedig az EnvyUs áll. A verseny formátumából adódóan a két csoportelső már tovább is jutott az elődöntőbe.

Deadfoxék következő meccse ma 22:00-kor lesz, ellenfelük pedig a Misfits-Binary Dragons csatájának a győztese lesz. Ez már egy sorsdöntő meccs lesz, szóval BO3-ban lesz megrendezve. Reméljük a HR-nek nem rontotta el a kedvét a Renegades elleni balszerencsés meccs és simán tovább jutnak a csoportból.

Ti mit gondoltok tovább jut a HellRaisers csapata?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!