Itt a második Frozen Throne képregény

Itt a második Frozen Throne képregény

A középpontban pedig Rexxar, Malfurion és Gul'dan.

Ben Brode és csapata úgy határozott, hogy a következő Hearthstone kiegészítőt, azaz a Knights of the Frozen Throne-t képregények formájában is felvezetik nekünk. Tegnap már beszámoltunk az első füzetről, amiben Jaina, Uther és Thrall voltak a főszereplők, ha lemaradtatok volna, az alábbiakban tudjátok megtekinteni.

Képregényben meséli el a Blizzard a Frozen Throne történetét

Kerek történetet kanyarít a Blizzard az új kiegészítő köré, mégpedig képregény formában.

Időközben közzétették a második példányát is a sorozatnak, aminek a főszereplője Rexxar és a sokak által imádott vagy gyűlölt házi állatkái. Nem szeretnénk spoiler-ezni, viszont az mindenképpen említésre méltó, hogy kedvenc fél ork fél ogre vadászunk olyan képességek birtokába jut, amik igencsak átalakítják a kis kedvenceit. Reméljük ez nem csak papíron, hanem majd a játékban is megjelenik majd valamilyen formában.

A képregényt a Blizzard honlapján eléritek, vagy akár a mi galériánkban is megtekinthetitek. Jó szórakozást!
hs blizzard comic II
hy blizzard comic IIhy blizzard comic IIhs blizzard comic IIhy blizzard comic IIhy blizzard comic IIhs blizzard comic IIhs blizzard comic IIhs blizzard comic IIhs blizzard comic II 
Ha tippelnünk kéne, a sorozat következő darabjában Valeera, Anduin és Garrosh szerepel majd. Ti várjátok már a folytatást?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover és képek: Blizzard

Kövess Minket!