Hétfői lapfelfedések: Ticking Abomination, Plague Scientist, Frost Axe, Blood Queen Lana'thel (Knights of the Frozen Throne)

Hétfői lapfelfedések: Ticking Abomination, Plague Scientist, Frost Axe, Blood Queen Lana'thel (Knights of the Frozen Throne)

A Blizzard nem sieti el az új lapok felfedését. Hétfő éjjelre többet is terveztek, de technikai okok miatt csúszás van.

A Blizzard eredeti terve szerint a július 24-ei napon több kártyát is szerettek volna felfedni az új kiegészítőből, de sajnos némi hiba csúszott a számításaikba:

"Eredetileg ma estére több kártyát is szerettünk volna megmutatni, de minden lapot különböző partnereknek kellett volna bemutatniuk és jópár dolog miatt nem sikerült megoldani, hogy minden bejelentés kimenjen. De a jó hír, hogy ma este még két kártya érkezik, sőt folyamatosan kaptok majd lapokat."

Tehát nem egyben, hanem darabonként kapjuk a kártyákat. Kettő már meg is van:

Ticking Abomination

A statjai nagyon jók, de kétlem, hogy a constructed paklikban lenne helye, sőt arénában sem hiszem, hogy jó lenne, mivel ott szinte mindig van valami a páston. Ezzel az arénák nagy veteránja Kripparian is egyetért:

Plague Scientist

A másik lap, ami nagyjából 15 perce van csak kint, a Plageue Scientist. A lap mana/stat aránya alapból gyenge, de a kombó képessége nagyon erős lehet. Rendben, hogy kell hozzá egy saját lény a páston, de ebben még sok érték lehet. Arénában biztos lesz helye, konstruált játékban már nem vagyok benne biztos.

Frost Axe

Végül megjött az éjszaka utolsó lapja is. A legújabb Shaman fegyver kicsit gyengének tűnik három manáért, főleg úgy, hogy kb. csak a Frost Shock tud fagyasztani a mostani kasztkártyák közül. Ahhoz, hogy játszható legyen érkeznie kell még kártyának.

Blood Queen Lana'thel

Még egy lap, ami a DicoLockot próbálja előre lökni. Brode valamit akar attól a paklitól.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!