A North padra ültette az egyik legnagyobb tehetségét!

A North padra ültette az egyik legnagyobb tehetségét!

A North egyik legnagyobb tehetségének tartott Magisk benchelve lett, ami azt jelenti, hogy egy ötödiket kell keressen a csapat.

A döntés azután érkezett, miután a csapat kiesett Krakkóban a PGL Majorről, amikor a negyeddöntőben a Virtus.pro 2-0-ra legyőzte őket. Már pár hete mentek a pletykák, hogy változások lesznek a North csapatában és úgy látszik most elérkezett az idő a változáshoz.

A csapat februárban leigazolta Philip "aizy" Aistrup-ot a FaZe csapatából, aki Ruben "RUBINO" Villarroel helyére érkezett. Mióta teljesen dán a csapat, azóta 7 eventen vettek részt és a legjobb eredményük egy második hely volt az ESL Pro League 5. szezonjának dőntőjében. Magisk 2016 óta a csapat tagja, akkor éppen Jepser "TENZKI" Plougmann helyére érkezett. Nagyon fontos szerepet játszott a csapat győzelmeiben és 2016-ban a 14. legjobb játékosként zárta az évet. 

Talán már biztosra vehető, hogy ki fogja helyettesíteni. Valdemar "valde" Bjørn Vangså, akit nem rég engedett el a Heroic, ő is egy nagyon jó választás lehet, de a csapat akár a saját akadémiája felé is fordulhat, hiszen ott van Daniel "mertz" Mertz, aki egy egészen elképesztő átlaggal rendelkezik idén, pontosan 1.24-tel és az egyik legnagyobb dán fiatal tehetségnek tartják a 18 éves játékost. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!