kNgV- végleges szerződést kapott az Immortals-tól

kNgV- végleges szerződést kapott az Immortals-tól

Két hónapja érkezett beugróként fnx helyére, most pedig a teljesítményének hála megkapta profi szerződését!

Vasárnap este véget ért a PGL krakkói Majore, ahol a nagy döntőben a Gambit és az Immortals csapott össze. Már senkinek sem újdonság, hogy előbbi megnyerte ezt a meccset és ezzel az orosz-kazah-ukrán csapat élete első Major címét is megszerezte. Azonban nincs oka szomorkodni a második helyen végző brazil csapatnak sem, hiszen az, hogy eljutottak idáig egészen az amerikai Minortól, valami elképesztő. Ebben a sikerben pedig hatalmas szerepe volt a legújabb játékosnak a csapatban, kNGV- -nek, aki egészen idáig mint beugró játszott!

A Gambit nyerte a PGL Majort, íme a döntő összefoglalója!

damilosK | 17/07/24 10:25 A döntőt két meglepetés csapat játszotta, hiszen sokan nem számítottak rá, hogy a Gambit az Astralist fogja legyőzni az elődöntőbe, míg az Immortals a hazai közönség előtt játszó Virtus.Pro csapatán gázol majd át. A Gambit úgy érkezett a döntőbe, hogy az egész major során összesen egyetlen egy pályát vesztett el.

Igen, jól olvastátok, Vito "kNgV-" Giuseppe próbaidős játékosként Major második lett! Ezzel már többen is tisztában lehettek korábban, hiszen az érkezése után egészen idáig nem érkezett semmilyen bejelentés a csapattól. Még fnx helyére érkezett, aki úgy döntött otthagyja a fiatal csapatot. Most viszont úgy tűnik az Immortals megtalálta a megfelelő játékost fnx helyére, miután a beugrójuk a Major döntőbe cipelte a csapatot. Mostantól azonban mint professzionális, szerződésben álló csapattag erősíti a brazilokat.

A 22 éves játékos egyébként 1.12-es ratinget ért el a Majorön a HLTV szerint, valamint az ő nevéhez köthető a legtöbb frag (265) és a legtöbb fejlövés is (113), ami összesítve egy 42% fejlövési arányt jelent, nem is rossz. Ezen felül nem kis szerepe volt abban, hogy az Immortals eljutott odáig, ahová. Több alkalommal is bámulatos játékot mutatott, sok nehéz helyzetből kirángatta a csapatát ezzel pedig egyenesen egy Major döntőjébe repítette azt a csapatot, ahol két hónapja játszott, mint beugró. Egészen zseniális történet az övé, reméljük sokat látjuk még játszani az Immortals színeiben.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!