PUBG: Gamescom Invitational bajnokság indul

PUBG: Gamescom Invitational bajnokság indul

Augusztus 23-án Kölnben megrendezik az első offline PUBG versenyt, mutatunk mindent amit tudni kell róla.

Alighogy megírtam a cikkem arról, hogy lehet-e e-sport játék a PUBG, mintha a Bluehole csapata olvasta volna tegnap, hiszen bejelentették, hogy jön az első nagyobb verseny a Gamescom Invitational Kölnben.

Működhet a PUBG mint e-sport?

Sokak szerint nem, de a Bluehole csapat távolabbi terveiben szerepel a játék e-sporttá alakítása, nézzük meg, hogy mi szól mellette és mi az, ami ellene.

A bajnokság augusztus 23. és 26. között lesz és a hírek szerint a 80 legjobb PUBG játékos fog versengeni a több mint 350 ezer dolláros összdíjazásért, amit akár mi is tudunk majd növelni az Invitational Crate kulcsának megvételével.

A TSM és az Elevate már be is jelentkezett csapatukkal és több nagyobb csapatra is számíthatunk. A bejelentés többet közt azt is tartalmazta, hogy eddig több mint 6 millió példány került eladásra az utóbbi 4 hónap alatt, valljuk be ez egészen elképesztő!

A versenyt minden nap stream-elni fogják a PUBG közösségi csatornáin. Egy kis ízelítővel is készült nekünk a PUBG csapata egy trailer formájában.




Ezen a versenyen sok minden fog múlni a pénznyereményen kívül, talán választ kapunk arra is, hogy mennyire készültek fel az ESL háza táján egy ekkora versenyre és vajon megtudják-e oldani a különböző problémákat, amivel egy PUBG közvetítésnél szembe kell nézni.

Ti nézitek majd a versenyt?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Cover: www.eslgaming.com

Kövess Minket!