Nincs megállás, még mindig kapjuk az új lapokat: Sindragosa, Bring It On!, Coldwraith, Voodoo Hexxer, Bearshark, Abomination Archer és Hadronox

Nincs megállás, még mindig kapjuk az új lapokat: Sindragosa, Bring It On!, Coldwraith, Voodoo Hexxer, Bearshark, Abomination Archer és Hadronox

Még mindig maradt nafta a tankban és megérkezett az eddigi legdurvább lap.

Az lehet, hogy tegnap éjszaka megérkezett az eddigi legerősebb lap, de az nem vetett véget a bejelentések sorának. Íme a legújabb kártyák.

Sindragosa

Már egy is sok lenne, de a kettő már pláne. Rendben van, hogy le kell őket lövöldözni a saját képességünkkel, de akkor is az annyit jelent, hogy 2 mana kapsz egy random legendás lényt a kezedbe.

Bring It On!

Ezután a lap után kicsit olyan érzésem támadt, hogy olyan mint az öreg Manastorm. De aztán jobban belegondolva inkább egy antiagro lap, amit bőven ki lehet játszani, ha az ellenfél kiürítette a kezét.

Coldwraith

A statok teljesen rendben vannak, sőt azt lehet mondani, hogy teljesen jók. A képessége viszont nem túl erős. Arénában biztos lát majd játékot, de a ladderen eddig nem nagyon látok olyan paklit ahova beférne, de talán Freeze Mage.

Voodoo Hexxer

Na így már van értelem az Ice Breakernek. Lehet már azt mondani, hogy Control Shaman?

Bearshark

A statok ismételten csak jók, a képesség teljesen rendben van és persze alapanyag a Build a Beast-nek. A Midrange Hunterbe bőven beférhet.

Hadronox

Stat ügyileg nagyon gyér, de a DR effekt bőven behozhatja az értékét és azt se felejtsük el, hogy Beast.

Abomination Arher

Még egy erős control beütésű Hunter lap. Nagyon úgy néz ki, hogy a Blizzard tolja a Control pakli szekerét.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover és képek: Blizzard

Kövess Minket!