Csak 2018-ban láthatunk újra Majort!

Csak 2018-ban láthatunk újra Majort!

A következő Majorre még jó sokat kell várnunk, hiszen 2018 elejéig biztosan várnunk kell.

Ez azt jelenti, hogy a PGL krakkói versenye volt a második és egyben az idei év utolsó Valve által szponzorált verseny. A cég tavaly meglepetésként jelentette be, hogy maximum kettő versenyt fognak szponzorálni és ezek tavaly az MLG Colombus és az ESL One Köln voltak. 

A Gambit nyerte a PGL Majort, íme a döntő összefoglalója!

damilosK | 17/07/24 10:25 A döntőt két meglepetés csapat játszotta, hiszen sokan nem számítottak rá, hogy a Gambit az Astralist fogja legyőzni az elődöntőbe, míg az Immortals a hazai közönség előtt játszó Virtus.Pro csapatán gázol majd át. A Gambit úgy érkezett a döntőbe, hogy az egész major során összesen egyetlen egy pályát vesztett el.

A következő verseny előreláthatólag 2018. januárjában vagy februárjában kerül majd megrendezésre. Maga az időpont nagyban függ majd attól is, hogy a kiválasztott szervező mikor és hol tud helyszínt foglalni. Azt, hogy ki fogja rendezni a versenyt még nem tudjuk, hiszen a Valve elmondása szerint több nagy nevet is felkeresett, többek között az ELEAGUE-et, ESL-t, PGL-t, DreamHacket és a StarLaddert is.

3,6 millióan nézték az ELEAGUE major fináléját

A major hetén nem volt népszerűbb esport közvetítés az ELEAGUE-nél.

A krakkói verseny előtti atlantai Major idén januárban volt megtartva, bő 6 hónap telt el azóta, tehát valószínű, hogy mostantól a világversenyek menetrendje így alakul majd. Az ELEAGUE Major volt az, ahova DeadFox is lejutott első magyarként és a saját matricát is kapott. Reméljük a következő Majorön megint ott lesz a HellRaisers és újra szoríthatunk DeadFoxnak!

Szerintetek mi lehetne a következő megálló, ami a 12. Majornek adhatna helyet jövő év elején

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!