Szétszedik a CIS régió nagyobb csapatait?

A nyár mostani szakasza a legjobb, hogy az átigazolásokat nyélbe üssék. A Na’Vi lesz az első?

Ugyan még hivatalos bejelentés nem érkezett, de miután s1mple és seized is a változásokról/cserékről beszélt a Na'Vi CS:GO csapata körül, ezért ezt az információt már tényként is lehetne emlegetni.

Seized és s1mple elismerte, jön a CIS forgatás a Major után!

Egyértelmű, hogy ez így nem mehet tovább, egy tapasztalt IGL jót tenne a csapatnak. Mondjuk Zeus?

Látható, hogy a Na’Vi jelenlegi felállása nem igazán működik úgy, ahogyan az elvárható egy top csapattól. Utoljára a 2016-os ESL One New York versenyén állhattak a dobogó legfelső fokára és azóta sem az ELEAGUE, sem a PGL Majorön nem alkottak maradandót a sárga-feketék. Így az a feltevés, hogy a csapat névsorában változás lesz, biztosra vehető. Már csak az a kérdés, hogy milyen.

Természetesen minden egyes utalást/pletykát a helyén kell kezelni, de az a bizonyos #cisshuffle egyre közelebb van. A következő nagyobb torna az Augusztus 30-án startoló DreamHack Masters Malmö lesz, ezért a mostani időszak a legalkalmasabb arra, hogy egyrészt a játékosok kipihenjék a fáradalmakat, másrészt a cseréket és forgatásokat nyélbe üssék a csapatok és még elegendő idő is maradjon a felkészülésre.

Sokszor hallottam a kérdést: otthagyom-e a Na'Vi-t? Nem, soha nem hagynám el a szervezetet. Megígértem magamnak, hogy itt maradok örökre.

GuardiaN egy interjúban is megerősítette, hogy lesz csere, de a döntés nem a játékosokon múlik, hanem az organizáció vezetőin, valamint az edzőn. Számukra nem ismert, hogy a csere kit/kiket fog érinteni.

De ha már a CIS régió cseréiről esik szó, akkor bizony meg kell említeni a HellRaisers-t is. Nem csak azért, mert a régióba tartozik, hanem azért, mert egyes pletykák – amelyek állítólag a Gambit egyik menedzserétől származnak – megemlítik a „vörös pokolfajzatokat”.

A blue shark, egyértelműen a Vega Squadron, míg a másik szóban forgó csapat pedig egy sokszínű, multicolor szervezet. Ha pedig a lenti képet nézzük, akkor Niko és seized véletlenül pont beleillik a képbe. Véletlen?

Lehet, hogy egy CIS superteam van készülőben, de az is elképzelhető, hogy megindult a licitverseny egy-egy váltani vágyó vagy éppen kényszerülő játékosért. Láttunk már olyat, hogy a FaZe egy komolyabb összeget is kifizetett egy-egy tehetségért. Mindazonáltal ezeket csak elméleti szinten kell kezelni, amíg nincsen kézzel foghatóbb, de pár héten belül bizonyosan lehull a lepel az átigazolásokról.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!