PUBG: Havi reset és infók az új fegyverről

PUBG: Havi reset és infók az új fegyverről

Egyre közelebb a teljes játék kiadásához a Bluehole, ezért Augusztus 3-án bekerül a havi leaderboard reset.

Eddig győzelmeinknek búcsút mondhatunk egy ideig hiszen Augusztus 1-én megtörténik az első reset, amivel mindenki nulláról kezdheti el újra a létra mászását. Augusztus elsejétől minden hónapban lesz egy újraindítás, amivel az elo rendszert próbálják letesztelni és ki balanszolni a játék megjelenéséig.



Amig a leaderboard-ot minden hónap elején visszaállítják, attól nem kell félnünk, hogy ez eddigi nehezen megszerzett diadalaink eltűnnek, mivel Brendan”PlayerUnknown” Greene az előző blog posztjába erre is kitért:


“Az összes adat a régebbi szezonokból el lesz mentve, igaz eddig nincs ilyen rendszerünk de a jövőben engedélyezni fogjuk, hogy lássátok az eredményeiteket a régebbi szezonokból”




Minden hó elején, amikor a reset megtörténik lesz egy 24 órás unranked periódus, amig a készítők frissitik a leaderboard-ot szóval gondoljatok erre úgy mint egy igen rövid offseason amit egy rövid season követ.

Most pedig jöjjön a beigért új fegyver az Amerikai MK14 EBR!



Ha már untátok volna az eddigi 19 elsődleges fegyvert, akkor nektek való a család 20. Tagja az MK14.
Az MK14 EBR egy, az amerikai hadsereg által használt fegyver ami egy mesterlövész puska és egy fél automata gépkarabély szerelem gyermeke. A fegyver körülbelül olyan lesz mint az SKS, viszont csak care package-ből lehet majd szert tenni rá.
A Bluehole csapata nem nagyon akar leállni, hiszen talán ez lesz az eddigi legnagyobb patch sok-sok újdonsággal. Reméljük ezzel lépést tudnak majd tartani és akkor a közeljövőben már a teljes játékkal játszhatunk, reméljük kicsit bug mentesebben.

Nektek tetszik a leaderboard reset?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Forrás: www.youtube.com www.playbattlegrounds.com

 

Kövess Minket!