UOL vs. MM összefoglaló: Nem adták könnyen magukat a Vörös Majmok

UOL vs. MM összefoglaló: Nem adták könnyen magukat a Vörös Majmok

Úgy tűnt Exileh feltámadt, de a végén megint Csacsi és Samux voltak a legjobbak.

Tegnap este egy nagyon szoros meccs után Csacsi és a Unicorns of Love a Mysterious Monkeys csapatával akasztott bajszot. Az unikornisok a meccs előtt favoritként érkeztek, de ahogy ment az összecsapás voltak pillanatok, amikor nem igazán sikerült olyan játékot hozni, amit elvártunk volna tőlük. Ettől függetlenül persze sikerült megszerezni a győzelmet, de voltak itt gondok, amiket javítani kell majd, ha a rájátszásban jó helyezést szeretne elérni a csapat. Pár sorban megnézzük mi is történt a meccseken és a cikkben egy összefoglalót is láthattok.

Game 1

UOL vs. MM (1-0)

A játék szokatlanul kezdődött, mert Exileh nagyon megindult. Az lehet, hogy rajta húzták be a First Blood-ot, de azután zsinórban 5 killt csinált. Már-már úgy látszott, hogy Csacsiék átgázolnak az ellenfélen és 20 perce simán beverik a Nexust. De persze nem ők lennének, ha egy kicsit azért nem tették volna izgalmasabbá a végjátékot. Először volt egy rosszul kezdett csata miden, majd topopn is sikerült összehozni egy elrontott turret dive-ot. Viszont az volt a szerencse, hogy a két behúzott Mountain Drake miatt nagyon gyorsan be tudták darálni a Baront és az olyan előnyt adott, amivel sikerült bemasírozni az ellenfél Nexusához. Csacsi Cho játéáka pedig nagyszerű volt, kb. egyik harcban sem tudtak vele mit kezdeni.

Game 2

UOL vs. MM (1-1)

Ha valami jól megy, akkor ne változtass, mondaná a régi mondás és az UOL úgy gondolta, hogy meg is fogadja ezt a bölcsességet, hiszen Csacsi megint Cho'Gath-ot hozta el topra, de most a Monkeys egy lépéssel előttük járt és a Shen pick Kikisnél gyakorlatilag eldöntötte a meccset. Amazing vezetésével szinte mindenhol jobban döntöttek. A gankek a helyükön voltak és a csapat mindig jobban rotált a különböző ösvényekre. Volt egy csata egy Infernal Drake körül, ahol sikerült nyerni a rózsaszíneknek, ami elég lehetett volna a fordításhoz, de Youki Kallistával felvette a hátára a csapatot és átdobta a célvonalon. Egyszerűen körbetáncolt mindenkit és a végére olyan lifesteal-je volt, hogy nem lehetett elpusztítani.

Game 3

UOL vs. MM (2-1)

Az UOL harmadjára is beválasztotta a Cho toppot, de most visszatértek a mid Talonhoz, ami most nem kezdett úgy muzsikálni, mint az első meccsen. Sőt Exileh képernyője elég sokszor váltott fekete-fehérbe, köszönhetően annak, hogy nagyon nagy nyomást helyeztek rá a játék korai szakaszában. Persze ennek az lett az eredménye, hogy Samux szép lassan felfarmolta magát és a csapatharcokban a nagyszerű helyezkedésével hatalmas veszedelmet jelentett. Végül a meccset az döntötte el, hogy az MM egy alsó inhibet akart cserélni Baronra, de Kikis elszámította magát és csak az alsó tornyot tudta elhozni és ezzel behozhatatlan előnybe kerültek Csacsiék, amit már nem engedtek ki a kezükből.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.