Feloszlik a Hollywood Hammers is, miután nem jött össze a Contenders kvali

Feloszlik a Hollywood Hammers is, miután nem jött össze a Contenders kvali

Ezek után sajnos már nincs több magyar a nemzetközi mezőnyben, de talán majd a drafton.

Mostanában annyi e-sport szervezet ereszti szélnek az Overwatch csapatát, hogy már egy ideje leszoktunk arról, hogy mindegyikről egy külön cikket hozzunk le. De egy tegnapi bejelentés mellett mi sem tudtunk már elmenni, hiszen a Hollywood Hammers csapata döntött úgy, hogy búcsút int mind a hat játékosának. Ez pedig azt jelenti, hogy hazánk messzibe szakad játékosának, Tomzey-nak is egyelőre befejeződött a külföldi pályafutás. A csapat nyilatkozata az egésszel kapcsolatban a következő volt:

"Szeretnénk megköszönni a játékosoknak és a személyzetnek mindazt a kemény munkát, amit letettek az asztalra, amíg a #HAMFAM részei voltak. Emellett sok szerencsét kívánok a hihetetlen tehetséges Fischernek, Shaznek, Snizzlenosenak, ChrisTFernek, Neshnek, tomzeYnak, Kirbynek és RaptorZnak a továbbiakban és reméljük látjuk még őket az Overwatch League-ben"

Még májusban a TLC bejelentette, hogy Los Angelesben indítja el az e-sport szekcióját és az Overwatch is szerepelt a céljaik között. De a csapatnak nem sikerült a kvalifikáció az Overwatch Contenders nulladik szezonjába, ami úgy tűnik megingatta a beléjük vetett hitet. Ettől függetlenül a csapat azt nyilatkozta, hogy nem adják fel, hiszen még be akarnak kerülni az OWL-be:

"Hangsúlyozni szeretnénk, hogy a Hammers szervezet továbbra is érdekelt a játékban és figyelni fogjuk, hogyan lehet bejutni majd az OWL csapatai közé."

Ez a bejegyzés azért is érdekes, mert a csapat Los Angelesben van és az a város a korábbi bejelentések alapján már az Immortals-hoz tartozik, ezek szerint a TLC fogja a sátorfáját és elköltözik?

Ettől függetlenül sajnálattal hallottuk, hogy Tomzey-nak nem jött össze a dolog első nekifutásra, de reméljük az OWL drafban már több sikere lesz.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover és képek: Blizzard

Kövess Minket!