Elveszítheti csapatkapitányát a HellRaisers, kedden várható a bejelentés!

Elveszítheti csapatkapitányát a HellRaisers, kedden várható a bejelentés!

Tovább zajlik a CIS régiós forgatási láz.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk és számos pletyka is utalt rá, a CIS régióban beindult a vad forgatási láz, ahol több csapat - Na'Vi, F3, HellRaisers - is érintett! A sort a Na'Vi kezdte, hiszen két játékos, GuardiaN és seized is távozott a csapattól, a friss házas, magyarul egyébként elég jól beszélő Laci ráadásul állítólag az európai mix-be, a major-ön csúnyán leszereplő FaZe-be igazol allu helyére, már csak a bejelentésre várnak.

GuardiaN és seized távozik a Na'Vi-tól

Több forrás is megerősítette a távozókat, célirányukat és a lehetséges játékosokat, akik a helyükre jöhetnek.

Az ő helyüket tehát pótolnia kell a Natus Vincerének, a Slingshot értesülései szerint pedig a jelöltek pedig már meg is vannak: a Flipsid3 játékosa, Electronic, míg a másik a HellRaisers és egyébként a régió egyik legjobb Ingame Leadere, ANGE1! Az ukrán esetleges érkezése azért meglepő, mert az egész csapat az év elején írt alá egy hosszú távú szerződést, amely 2018 év végéig szól! ANGE1 2014 óta tagja a HR-nek és nagyon nagy szerepe volt abban, hogy a HellRaisers versenyeket tudott nyerni, bármennyire is voltak formában vagy kevésbé formában csapattársai, folyamatos, konzisztens játékára mindig lehetett számítani. De az év eleji Majort követő, kevésbé sikeres időszak után, valamint a PGL Majorre való sikertelen kvalifikáció után egyből felütötték fejüket a forgatási pletykák a kétéves szerződés ellenére. Jó kérdés, hogy kit tud majd megszerezni a HR IGL-nek, ha valóban megtörténik az átigazolás.

Most úgy tűnik, a Na'Vi hajlandó lenne kivásárolni ANGE1t a szerződéséből, de nem csak ő érkezhet! Az orosz Electronic tavaly szeptemberben érkezett a Flipsid3-hoz, de azóta rendesen felhívta magára a figyelmet kiváló játékával, a fiatal tehetség, amennyiben tényleg a Na'Viba kerül, biztosan jobban tudja majd kamatoztatni tudását a topcsapatok ellen, ami mostanában az F3-nak nem jött össze. Egy olyan IGL-lel, mint ANGE1, a sárga-feketék hamar visszanyerhetik csúcsformájukat.

A bejelentés a Slingshot szerint kedden várható, a Na'Vi következő versenye pedig a DreamHack Malmö lesz egy hónap múlva. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!