Tegnap az új lapokon kívül a kiegészítő pontos rajtidőpontját is megtudtuk

Tegnap az új lapokon kívül a kiegészítő pontos rajtidőpontját is megtudtuk

Anduin DK válója is kiderült, mégse ez volt a legérdekesebb hír a tegnapi napon.

A Fagyos Fesztivál vége, nem csak Ahune távozását jelenti majd a jövő héten, hanem az új kiegészítő startolását is. A Blizzard a tegnapi napon hivatalosan is bejelentette, hogy a Kinghts of The Frozen Throne lapjai augusztus 10-én, azaz jövő hét csütörtökön késő este válnak majd elérhetővé. Ekkor lehet majd nekiállni bontogatni a kártyacsomagokat és persze az Icecrown Citadel kapui is ekkor nyílnak majd meg. 

Egyelőre még szépen lassan potyognak a lapok innen meg onnan, de azért még van egy jó adag, amire nem derült fény. Ennek vet majd véget az augusztus 7-e, ahol Brian Kibler és Ben Brode egy élő adásban fedi majd fel a maradék lapokat, köztük négy darab Death Knightot is. De addig is megint kaptunk egy kis vicces videót, ahol végre szegény Lich King megkapta a hőn áhított gyakornoki pozíciót.

Végül, de nem utolsó sorban tegnap még lapokat is kaptunk, köztük Anduin élőholt változatát is.

Fallen Sun Cleric

Szinte ugyanaz az, mint a Shattered Sun Cleric, csak egy manával eltolták lejjebb. A statjai nem jók, de a BC effekttel már elfogadható. Ahogy másik Sun Cleric sem kapott nagy szerepet a konstruált játékban, úgy várhatóan ez sem fog. De arénában lehet helye.

Shadowreaper Anduin

Szegény Anduin megint nem kapott olyan lapot vagy képességet, ami el tudna bánni a 4-es támadási erővel rendelkező lapokkal. Ettől függetlenül ez a DK lap nagyon jó, főleg control párbajban. Az új hősképesség pedig egyszerűen beteg, főleg ha belegondoltok abba, hogy Raza a Gadgetzan-ban jött ki, így még bőven benne van a standard rotában. 

Play Dead

Ez a lap rendben van. 1 manáért aktiválni a DR effektet az tök rendben van. Mind a Highmane mind pedig a Kindly Grandmotherre megéri elmondani. Plusz ennél édesebb lapdizájnt én még nem láttam.

Deathspeaker

A statok rendben vannak, a képessége meg durva. Arénában minden bizonnyal erős választás lesz, de bőven benne van az is, hogy a konstruált játékba is megtalálja az utat.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!


Cover és képek: Blizzard

Kövess Minket!