Samsung Hearthstone verseny -mutasd meg mit tudsz a MondoCon színpadán!

Samsung Hearthstone verseny -mutasd meg mit tudsz a MondoCon színpadán!

Szeretnéd kipróbálni magadat egy igazi versenyhelyzetben? Jelentkezz a MondoCon Samsung Hearthstone verseny selejtezőjére és mutasd meg, hogy te vagy a legjobb!

Valószínűleg már sokan hallottatok róla, de ha mégsem, akkor itt a nagyszerű alkalom! A MondoCon-on a japán kultúra ünneplése mellett egyre gyakrabban kerülnek megrendezésre különböző e-sport versenyek is. Mi pedig szeretnénk felhívni a vállalkozó kedvű játékosok figyelmét az idei Hearthstone bajnokságra, amelynek első online megmérettetését (selejtezőjét) március 10-én tartják majd.

A verseny a már szokásosnak nevezhető Conquest „best of 5” formátumon alapul, amelynek lényege, hogy a három általad választott hős mindegyikével meg kell nyerned egy csatát. Azonban a főnyeremény kárpótolhatja az erőfeszítéseiteket: ha bekerülsz a legjobb két játékos közé (az online meccsekből) akkor részt vehetsz az április 8-án megrendezésre kerülő MondoCon-on, de nem csak mint „egyszerű” látogató! A MondoCon GAMER nagyszínpadán kell majd összecsapnod ellenfeleddel, hogy kiderüljön ki is a jobb.

Az ingyenes belépő pedig csak a „kezdet”. Az első helyezett 35.000 Ft-al, míg a második 15.000 Ft-al gazdagodhat majd az eredményhirdetést követően! Ha szeretnétek további információkra szert tenni a versennyel kapcsolatban, esetleg elolvasni a vonatkozó szabályokat, megkötéseket, akkor keressétek fel a GamerEvents Battlefy oldalát.

Battlefy

Battlefy is the simplest way to start, manage, and find esports tournaments across all major titles. | Create. Compete. Conquer.

Minden jelentkezőnek sok szerencsét és jó meccseket kívánunk továbbá reméljük, hogy hamarosan találkozhatunk Veletek a MondoCon-on is!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!