Mostantól felügyelhetjük a Szárnysegédet is az Őrségben

Mostantól felügyelhetjük a Szárnysegédet is az Őrségben

A legújabb frissítésben sokak kérését teljesítette a Valve.

Nagyon rövid, de annál fontosabb frissítést adott ki a Valve tegnap este mindannyiunk kedvencéhez, a CS:GO-hoz. Ugyanis mostantól a Wingman (Szárnysegéd) meccseket is felügyelhetjük az Overwatch (Őrség) keretein belül.

Ti küldtétek: Elképesztően elszaporodtak a csalók a Wingman-en

Egyáltalán nem érdekli őket, hogy lebukhatnak, szégyen nélkül csalnak le mindenkit, köztük két olvasónkat is.

A változást az kényszerítette ki, hogy a játékmódot ellepték a csalók, miután bekerült véglegesen is az Operation után és mindenki számára elérhetővé vált. Számtalan fórumon kritizálták a játékosok a kiadót azóta, és folyamatosan kérték, hogy a hagyományos MM-hez hasonlóan ellenőrizhetőek legyenek ezek a meccsek, hiszen ugyanúgy kompetitív módról van szó, saját rangrendszerrel. Természetesen még nem tudni, hogy ez bármit meg is fog oldani, de a játékosok elköteleződése alapján szeretnék ezt komolyan venni és valóban megszabadulni a visszaélőktől. Reméljük, hogy a kellő kitartás is meg lesz hozzá.

Ami a frissítés további részleteit illeti, bekerült egy "allgrenades" beállítás a Game State Integrationbe (kb. játékállapot összekapcsolás). A módot alapvetően arra fejlesztették ki, hogy külső eszközök pl. perifériák, világítás vagy akár egy színpad pirotechnikája képes legyen követni a játékban történő effekteket. A gyakorlatban ezt versenyszervezők használják leginkább, méghozzá a bombarobbanáskor felcsapó lángokhoz és pásztázó fényhatásokhoz, melyek mára számos nagy tornán sztenderdek lettek. Az "allgrenades" azt teszi lehetővé majd, hogy a gránátokat is le tudják követni ilyen módon, ami újabb izgalmas látványelemeket hozhat a helyszíni műsorokba.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!