Battle Bundle elég, hogy megmentse a TI8 nyereményalapját?

Battle Bundle elég, hogy megmentse a TI8 nyereményalapját?

A kezdeti költekezés után bizony megcsappant a Dotások vásárló kedve, mindenesetre még bőven összejöhet a rekord idén is.

A The International 2018-as nyereményalapja egyelőre jelentősen elmarad a tavalyi évben látottaktól. Az új Battle Bundle elég ahhoz, hogy újra szárnyalásnak induljon a dolog?

Jelentős különbség

Miután ígéretes módon indult útjára TI8-hoz kiadott Battle Pass, a díjazás az első 10 órában rekordokat döntött és utána is szépen haladt felfele. Azonban egy ideje már jóval lassabb ütemben nővekszik az International 2017-hez képest. Az 50. naptól kezdve, a Battle Pass féltávjánál, –ami nagyjából 5%-kal kevesebb, mint egy esztendővel korábban ilyenkor.

Miért van ez a különbség?

Ezt a TI8 Collector's Cache és az idei Immortal Treasure II ciklusának későbbi kiadása magyarázhatja a korábbi évekhez képest, de az is lehet, hogy a játékosok már nem hajlandóak annyit áldozni a Dotára, mint az elmúlt években. Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy kell még valami extra a tavalyi 24.7 millió dollár felülmúlásához.

Egy új bundle elérhető!

A hétvégén azért megszaladt mégis csak a költekezés, –hiszen a Valve kiadott egy igen hízelgő csomagot, melyet 75%-os leértékelésben vásárolhattak meg a játékosok. A rengeteg immortal és plusz 100 szint láthatóan meghozta a kedvét sok embernek, de még mindig nem elegendő, hogy beérjük a TI7 nyereményalapját.

Azonban csak ezen a hétvégén érhető el ez a bundle, talán egy meghosszabbítás sokat segíthetne azoknak, akik nem tudják megvásárolni a hétvégén. Ez még a jövő zenéje azonban.

Hogyan tudja a Valve növelni a nyereményalapot?

Az egyik módja az lehetne, ha eltávolítanák limitet ezen csomagokról. Egy játékos csak egy ilyet vehet magának, –viszont, ha ez a korlátozás eltűnne, valószínűleg sokat fektetnének még be extra pénzt Battle Pass szintjük növekedésére és Collector's Aegis, valamint Baby Roshan megszerzéséhez.

A másik lehetséges opció a béta vagy korai hozzáférés a Compendiumon keresztül a Valve közelgő Dota 2-es kártyajátékához, az Artifacthoz.

Vajon ez Battle Bundle –illetve a Treasuer III– elég lesz ahhoz, hogy megdöntse a tavalyi TI nyereményalapját?

KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!