Érkezik a harmadik ban és a szigorúbb match making rendszer

Érkezik a harmadik ban és a szigorúbb match making rendszer

Akkor is szívhatjuk majd a fogunkat, ha nem játszunk eleget a játékkal!

A jelenleg még csak teszt szerveren lévő változtatások alapjaiban változtathatják meg hozzáállásunkat a Heroes of The Storm ranked rendszeréhez. Először is, be fogják vezetni a harmadik hős tiltást, ami várható volt, hiszen a hősök száma folyamatosan növekszik (ha csak más mobákra gondolunk, még az sem kizárt, hogy jövőre érkezhet az 5 hősös tiltás is). Illetve ha Hero League-ben szeretnénk pontszámainkat növelni, akkor a belépési küszöb mostantól nem 14, hanem 16 olyan hős, ami elérte az 5+ szintet. 

Még nagyobb aktivitásra késztetné a Blizzard a Grand Master, Master, és Diamond játékosokat, vagyis ha bizonyos ideig nem játszanak Hero League-t, akkor az pont levonással fog járni. Az inaktivitási idő a már említett szinteken különbözik. Segítségképp: ha tudod, hogy egy bizonyos ideig nem fogsz tudni játszani, akkor kapsz 10 nap türelmi időszakot, amennyiben előtte rendszeresen játszottál. 

  • Diamond játékosoknak 20 nap inaktivitás után kezd el csökkenni a pontszáma.
  • Master játékosok 15 nap után érzik meg a csökkenést.
  • Grand Master-ek pedig 10 nap után.

A Match Making rendszer is szigorúbb lesz, az alábbi változtatások várhatóak: 

  • Master játékosokat Diamond 1 vagy Grand Master rangúakkal is összeoszthat a játék (de olyan nem lesz, hogy Diamond és GM játékosokat is kapjuk Master-ként)
  • Grand Master játékosok nem kaphatnak Master szint alatti társat!
  • A szigorítás az európai és észak-amerikai régióra vonatkoznak, máshol ez változhat, például ahol a várakozási idő meghaladja az EGY ÓRÁT (ez most ugye csak egy vicc Blizzard?)
  • Ha pedig elsőnek sorolsz be, akkor legfeljebb Gold 5 szintre dobhat be.

Cudar világ jöhet a magas szintű játékosoknak, talán pont ezt szerették volna érzékeltetni a fejlesztők a legújabb kinézetekkel, amiknek nem kicsit van Mad Max beütésük!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!


Kövess Minket!