Infógrafika egy játékostól, aki 75-ször táncolta magát a halálba Tilted utcáin

Infógrafika egy játékostól, aki 75-ször táncolta magát a halálba Tilted utcáin

Ez idő alatt pedig mindent feljegyzett, ami vele történt!

A Fortnite közösségtől számtalan elborult ötletet láthattunk már, de a mai napon egy Redditező, jratchet1 újabb szintre emelte ezt a fajta őrültséget. A játékos 75 alkalommal leugrott Tilted Towers kosárpályájára és egészen addig táncolt, amíg meg nem halt. Eközben mindent dokumentált, ami vele történt, többek között, hogy milyen pozíciókban végzett, milyen skinnel rendelkező játékosok ölték meg őt, milyen fegyvereket használtak ezek a játékosok, sőt még azok nevét is leírta, akik táncoltak vele mielőtt megölték! 

Ezek lesznek a 10. hét küldetései -igaznak bizonyult a korábbi leak

Egy elég laza héttel fogjuk zárni a szezont!

Mi ez, ha nem zseniális a maga formájában? Az eredeti, teljes képet is megmutatjuk a cikk alján, viszont az egyszerűbb kezelhetőség és bemutatás érdekében az izgalmasabb részleteket külön darabokban is megmutatjuk, mivel az eredeti kép borzalmasan hosszú.

A kép legelején láthatunk egy oszlopdiagramot a pontos helyezéseiről, a legfontosabb adatokat viszont külön is olvashatjuk. A legjobb helyezése jratchet1-nek 10. hely volt, míg a legrosszabb a 94. Átlagosan 48,9. helyen fejezte be a mérkőzéseket. Az esetek 85,33%-ában játékos, a maradék 14,67%-ban a vihar ölte őt meg.

Számos outfittel is találkozott a 75 mérkőzés alatt, egész pontosan 34-gyel. 35-tel, ha egy kategóriaként beleszámítjuk az alap karakterekkel játszókat is.

Nemcsak számos skinnel, számos fegyverrel is szembe nézett jratchet1.

Illetve volt 15 olyan játékos, akik leálltak vele táncolni, mielőtt megölték volna. Sőt kettő olyan is akadt, akik szabályosan próbálták megvédeni a többi ellenféltől.

Kahrr P: "Ez a játékos nem sokkal utánam érkezett meg. A Gumshoe skint viselte, és azonnal elkezdte élvezni a showt egy kis popcorn kíséretében, majd táncolt ő is. Ezután elszaladt, kis idő múlva visszajött egy shotgunnal és csatlakozott újra a tánchoz. Ezután újra elszaladt, majd újabb ajándékokkal tért vissza: egy újabb shotgunnal és mini shieldekkel. Mindeközben én folytattam az Orange Justice táncomat. Kis idő múlva egy játékos jelent meg Carbide páncéljában, hogy elrontsa a bulit. Kahrr P vitézien próbált engem védeni, ami sikerült is, de mielőtt Carbide meghalt volna, még eltudott engem hozni, így a 19. helyen végeztem. Kahrr P, te voltál a mai nap MVP-je."

classyshark1010: "Classyshark1010 szintén különleges elismerést érdemel a törekvéseiért. Ez a játékos nem sokkal utánam érkezett, és a Brite Bomber outfitet viselte. Nézett engem egy rövid ideig, majd kivágta alólam a talajt ezzel biztonságosabb helyre juttatva engem. Ezután táncoltak velem (Itt hirtelen többes számra vált a mesélő - a szerk.), majd kilootolták az épületet, megöltek valakit a közelben, és végül visszajöttek megint hozzám még egy kis táncra. Hamarosan közeledő lépéseket és lövéseket hallottunk magunk fölül, védekező pozíciót vettek fel, miközben én folytattam a táncomat. Egy Elite Agent játékos jött be, aki kétszer belém lőtt Tactical Shotgunnal, de classyshark1010 végzett vele. Calssyshark1010 te egy igazi legenda vagy."

Az eredeti képet itt érhetitek el.

Az ilyen infógrafikák mindig hihetetlenül érdekesek, annyi részletet bele tudnak sűríteni a készítők, hogy sok-sok időt eltölthetünk a nézegetésükkel. Az Epic Games-től is szívesen megnéznénk már egy ilyet, biztosan tele vannak olyan számokkal amikre igazán kíváncsiak lennénk!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!