Így fest a Battlefield V az Nvidia legújabb kártyáin

Így fest a Battlefield V az Nvidia legújabb kártyáin

Gyönyörűen néz ki a DICE második világháborús lövöldéje. 

Pár napja meséltünk nektek arról, hogy hamarosan elérhető lesz a Battlefield V bétája, ami első körben az előrendelőknek és az Origin Access előfizetőknek, majd utána mindenki számára letesztelhető lesz. Azóta azonban befutott egy újabb videó is, amiben megleshetjük, hogy az általunk is bemutatott legújabb Nvidia videókártyákkal milyen látványvilág fog fogadni minket a Battlefield októberben érkező részében. 


Sokan még mindig parasztvakításnak gondolják a raytracing technológiát, pedig ha jobban megnézitek a fenti videót, akkor láthatjátok, hogy valami elképesztően jól kinéző grafikát lehet vele produkálni, amire eddig még nem volt példa a játéktörténelemben. A fejlesztők ennek szemléltetésére megmutatják, hogy milyen az, ha csupán hagyományos rendereléssel dolgoznak, és milyen az, ha a raytracinget használják. 

Így talán már többek számára érthető lesz, hogy miért gondolja a legtöbb játékos azt, hogy egy valódi generációváltás következik be az Nvidia legújabb kártyáinak megjelenésével. Ennek egyébként az egyik legfontosabb eleme, hogy a játék futása közben a legtöbb dolog teljesen valós időben történik, és így olyan fényforrásokat is figyelembe tud venni a program, amik nem jelennek meg a képernyőn.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!