League 2019: egyetlen Bronz V játékos sem lesz jövőre

League 2019: egyetlen Bronz V játékos sem lesz jövőre

Az új szezonban két új osztály –a Vas és Nagymester– vár ránk, továbbá számtalan újítás, mely könnyebbé teszi a rangsorolt játékokat.

A kilencedik szezonban a feje tetejére állnak a dolgok a rangsorolt világban, de szerencsére csak pozitív irányba a mostanihoz képest. Vegyük szépen sorra, hogy milyen újdonságokról számoltak be a fejlesztők.

IDEIGLENES RANG

A besorolás egy frusztráló dolog: egy igazi zsákbamacska, hogy vajon hova is fogunk kerülni. Éppen ezért a besorolókba nagy változásokat eszközölnek. Kezdetként, már az első meccsünk után kapunk egy ideiglenes rangot, amit csak mi látunk a teljes besorolás időtartama alatt. Ha nyerünk, a megszokottnál sokkal több LP-t fogunk kapni, sőt, át is ugorhatjuk a feljutási sorozatokat! Ha pedig veszítünk, nem kell attól tartani, hogy akkor nagyon sokat fog levenni, ugyanis vereség után nem vesz le LP-t a rendszer a besorolók alatt! Ezt követően a végleges rangunk ugyanúgy látható lesz a profilunkon, mint korábban.22

OSZTÁLYOK ÉS DIVÍZIÓK

A feljutás már évek óta kész panaszláda a Riot Games házánál; sokan érzik úgy, hogy fejlődnek, de a rangjuk vagy nem változik, vagy nem tükrözi azt a változást, amire számít a játékos. A példa kedvéért: egy Bronz osztályban lévő játékos úgy érezheti, hogy fejlődött, mely igaz is, azonban nem eleget ahhoz, hogy divíziót lépjen. Ellenben ott vannak a Gyémánt és afeletti mérkőzések, ahol a játékok teljesen eltérőnek érződhetnek az osztály tetején és alján, –teljesen jogosan, mert túl nagy a különbség ezeken a szinteken a játékosok tudása között. Az Arany osztály pedig a tökéletes példája annak, hogy egy kicsi fejlődéssel is nagyot ugorhatunk előre. A fejlesztők ezt szeretnék jobban egyensúlyba hozni, mert ez így olyan, mint egy kósza létra, melynek bizonyos fokai sokkal távolabb vannak egymástól, mint a többi, –és ez nem maradhat így.

VAS OSZTÁLY

Az egyik új osztály a Vas osztály, mely a Bronz alatt fog elhelyezkedni. Ezzel szeretnének a játékosoknak lehetőséget biztosítani arra, hogy nagyobb elismerésben legyen részük, ahogy egyre jobbá válnak a játékok és a ranglétra során.ewqeqw

NAGYMESTER OSZTÁLY

A másik újítás a Nagymester, ami a Mesteri osztály és a Kihívók osztálya közé kerül. Ezzel szeretnék újrakalibrálni a ranglétra csúcsát, –ami valljuk be, már elég régóta esedékes. Így a magasabb helyeken elhelyezkedő játékosok jobban megkülönböztethetőek lesznek képességeik alapján.

NÉGY DIVÍZIÓ

Azért, hogy ne kelljen amiatt aggódni, hogy ezzel csak a ranglétra megmászását elnyújtják, kiveszik az ötödik divíziót. Így a kilencedik szezon lesz hivatalosan is az a szezon, ahol egyetlen Bronz V játékos sem lesz az egész League of Legends világában!

Nem lesz több League of Legends Bronz V játékos

LÁTVÁNYTERVEK

Amennyiben pedig a számos technikai újítás nem volna elég, vizuálisan is megújulnak majd a rangunkat jelző kis jelvények. Azt az érzést szeretnék kelteni ezzel, mintha a nulláról kezdenénk, mint egy harcos, és küzdelmes utat kell bejárnunk míg Hadurak, illetve az istenek osztályában elhelyezkedő kiváló játékosok leszünk.

Nekünk nagyon tetszenek az újabb újítások! Na és nektek? Írjátok meg nekünk!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.