Szépen, lassan, megfontoltan: top 20 Legend Control Corpsetaker Warlock

Szépen, lassan, megfontoltan: top 20 Legend Control Corpsetaker Warlock

Drága és lassú, de ha sok az időtök és a felesleges varázsporotok vágjatok bele a Standard ladderbe a legújabb Control Warlock változattal!

A Warlock több típusa is képes a legend elérésére. A Zoo kiválóan működik rank 5-ig, onnan kicsit belassul a csillagok összegyűjtése. Az páros mechanikára épülő Even paklik mindenhol megállják a helyüket, főleg a mostani Odd Paladin áradat miatt. A Cube Lockkal a DEAC Hackers magyar kártyása CheeseHead egészen a Legend 1-ig (!) mászott életében először, ami gété fantasztikus teljesítménye után már a második top helyezés a magyar mezőnyben.

A mai bemutatónk alanya egy régi ismerős, ami továbbfejlődött az elmúlt hetekben, hogy egészen a Legend 20. helyezéséig meg sem álljon. Jöjjön a Control Corpsetaker Warlock egyenesen Itáliából!

Thund3r's Legend #20 Control Warlock

Kód: AAECAf0GDKIC2wbMCNPFAqDOApfTApfoAtvpAsPqApz4AqCAA4CKAwmKAbYH58sCrs0C8tACiNIC2OUC6OcClugCAA==

Ebben a változatban ne keressétek a Stonehill Defendert, se a Despicable Dreadlordot, sőt még Rin, the First Disciple sem fért bele. Itt a Corpsetakereken múlik, hogy sikerül-e megállítani a korai rohamokat és visszagyógyulni a maximális életerő közelébe. Zilliax Mechek nélkül is kiválóan beleillik a pakliba, ebből is látszódik, hogy egy igazán jó Boomsdayes kártyát kaptunk a legendás masina alakjában. A rengeteg területi és egy célpontos sebzés mellett a Skulking Geist itt is kötelező elem a Hunterek és Druidok ellen. Ha kombó deckkel kerülünk szemben akkor bízhatunk a Gnomeferatu és a Demonic Project véletlen faktorában.

Thund3r elárulta, hogy ha sok a Warrior, akkor érdemesebb Zola helyett Rint játszani a pakliban, a Deathrattle Hunter ellen meg nem kell csüggedni, ha épp nem jön össze a győzelem. Az egyetlen esélyünk Rexxar ellen, ha sikerül valahogy fatigue-ig húzni a meccset és Deathstalker Rexxar, vagy elég a Gnomeferatu miatt, vagy folyamatosan gyenge Beasteket tud csak felfedezni. Ettől függetlenül a pakliban hatalmas erő lakozik és a gyorsabb aggro paklik ellen kiválóan működhet hosszútávon is. Nem kezdőbarát, mivel drága és rengeteg nehéz döntést kell meghozni a meccsek alatt, de a tapasztaltabb és nagyobb lapkészlettel rendelkező játékosok nyugodtan próbálkozhatnak vele, ha a minél jobb hónap végi helyezés elérése a cél.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!