Így nézne ki a pálya, ha sosem csapódott volna be a meteor

Így nézne ki a pálya, ha sosem csapódott volna be a meteor

Nem csak Dusty maradt volna épségben, hanem a pálya nagy része is.

A Fortnite történelmének egyik legizgalmasabb eseménye egyértelműen a meteor becsapódás volt, hiszen az egész, történetalapú Battle Royale abban a pillanatban kezdődött el igazán. Azóta a rakéta és egy kocka is körbejárta a pályát, majd egy egész jéghegy becsapódott. Ha visszagondolunk a Fortnite eddigi történetére rájöhetünk, hogy szinte mindent a meteornak köszönhetünk. Ha nincs meteor, akkor nincsen visitor, így nem lett volna rakétakilövés, nem jelentek volna meg a riftek és a kocka sem látogatott volna el hozzánk. A történet egyetlen jelenlegi szereplője, aki a meteor nélkül is becsapódott volna, az a hetedik szezon jéghegye. Végiggondolva a fent elhangzottakat, vajon hogy nézne ki a pálya, ha a meteor elkerülte volna a világot. Szerencsére ez egy játékosnak eszébe jutott és meg is tervezte, minden egyes apró részletre figyelve. Kezdjük rögtön az elején:

Dusty Depot természetesen egybe maradt volna, ahogy a pálya egyéb részei is, ahova egy-egy lehulló darab betalált volna. Mivel a Visitor nem lett volna jelen a világban, így a riftek sem nyíltak volna meg, így pedig a sivatagi rész nem létezik, Moisty Mire még mindig ott tündökölne. Tomato Town is maradt volna a helyén, ahogy Anarchy Acres is. Közben viszont több helyen megjelentek volna apróbb épületek, mint a jók és gonoszok főhadiszállása, hiszen az csak filmkellék volt. Érdekesség még, hogy a jéghegy és a hó nem fagyasztotta volna be Greasy-t sem, hisz az a viking faluból lefolyó víz miatt fagyott be, csakhogy maga a viking falu sem létezik a riftek nélkül.

Érdemes még megemlíteni, hogy Tilted többszörösen ledózerolt háza is büszkén állna, így a pálya nagy része érintetlen maradt volna. Loot Lake-re is érdemes felhívni a figyelmet, hisz szinte az az egyetlen helyszín, ami csak nyert a meteor becsapódásával. Kicsit darabokra tört volna a középen található sziget, de legalább nem lenne olyan unalmas, mint a meteor előtt. Érdekes húzás lenne az Epic részéről, ha az egyik szezonban tényleg visszamennénk az időbe és mondjuk a fent látható pályát kapnánk meg, sokan egészen biztosan összezavarodnának.

Azt garantálni tudjuk, hogy a 2019-ben is rengeteget változik majd a pálya, így lehet, hogy az eddig szinte változatlan területek is kapnak egy ráncfelvarrást.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!