Sweet és SabyG remekül nyitottak a Dreamhack 0. napján

Sweet és SabyG remekül nyitottak a Dreamhack 0. napján

A srácok az előzetes mini versenyen is top 2-ig mentek!

A FANTASTIC Esports dinamikus duoja, Juhász "FANTASTIC sweet_" Bence és Gazda "FANTASTIC SabyG" Szabolcs néhány napja már a napsütötte Sevillában csapatja, Spanyolországban, ahonnan jó pár streamet is láthattunk már tőlük. A srácok a Dreamhack sevillai Fortnite versenyén vesznek részt, melynek nyereményalapja nem kevesebb, mint 10 ezer euró!

A main event a mai napon fog kezdődni, tegnap azonban volt még két kisebb verseny, amik során nagy értékű Razor perifériákat lehetett nyerni. A csapatok 2-2 mérkőzést játszottak le mindkét versenynél, sweet és SabyG pedig az elsőn a harmadik helyet, míg a másodikon a második helyet csípték meg.


Ezzel a teljesítménnyel Európa krémjét utasították maguk mögé, többek között például Kinstaar is csak a "hátukat" nézhette. A srácok természetesen ezzel a két szuper eredménnyel nagyon fellelkesültek. Nyerni sajnos nem nyertek semmit, mert mindkét fordulóban az első helyezett vihetett csak haza jutalmat, ám hihetetlenül nagy motiváció volt számukra, hogy az élbolyban végeztek.

A főesemény, a Dreamhack Sevilla 2018 ma veszi kezdetét, 14:45-kor indulnak a csoportkörök, ha a srácok továbbjutnak, akkor 20:00-kor jön a második felvonás. Ha azon is sikerül keresztüljutniuk, akkor holnap, azaz vasárnap 10:30-tól már a döntőben játszhatnak.

Az egésznek külön varázst ad az, hogy a fiúknak ez az első LAN eseményük, –így különösen izgultak, illetve izgulnak miatta!

Tehát ma 14:45, Dreamhack Fortnite kupa egyenesen Sevillából, az eseményeket, ha minden igaz, EZEN a csatornán követhetitek majd. Saby és sweet sajnos nem tudják közvetíteni a maguk szemszögét, –a versenygépek ugyanis nem teljesen alkalmasak rá–, így enélkül kell beérnünk.

Mindent bele srácok, öregbítsétek a magyar e-sport hírnevét!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!