Sweet és SabyG az előkelő középmezőnyben zárták a Dreamhack sevilla-i versenyét

A srácok remekül helytálltak a döntőben is, az utolsó mérkőzésen sikerült egy nagyot szakítaniuk!

Több napja már, hogy Juhász "FANTASTIC sweet_" Bence és Gazda "FANTASTIC SabyG" Szabolcs Spanyolországban csapatja, igen szép teljesítménnyel egészen a Dreamhack Sevilla 2018 Fortnite versenyének döntőjéig meneteltek.

A selejtezőben, illetve az elődöntőben 3-3 mérkőzést játszottak, a döntőben pedig már 4-et, –jöjjenek a részletek!

Az első mérkőzésen elég jó kezdőpontot találtak a srácok Salty személyében, –volt mindenük, ami csak kell egy sikeres mérkőzéshez. Valamivel később azonban csúnyán összecsaptak a fejük felett a hullámok; körbevették, illetve repülővel támadták őket, ez pedig szinte háríthatatlan volt, –29. helyen végeztek.

A második mérkőzésen a passzív taktika sem jött be annyira a FANTASTIC párosának, –támadták őket, ahol és amivel csak lehetett–, sweetet egy bűzgránáttal ölték meg, Saby pedig belesett egy csapdába, így a 28. helyen végeztek.

A dinamikus duo a harmadik mérkőzését is Salty-ban kezdte meg, ez eddig minden alkalommal egy elég jó kezdőhelynek ígérkezett, ugyanis sokáig senki sem zavarta őket a lootolásban és nyersanyag szerzésben. Sweet általában elment repülőért a közeli bázisra, SabyG pedig addig szétbontott mindent is! A harmadik mérkőzésen a 12. helyet sikerült megszerezniük 1 killel, az utolsó köröknél még mindig közel 20 ember élt, ebben a bődületes káoszban pedig sweetet leshotizták, Saby meg egy rakétát nyelt be.

Az utolsó mérkőzésen az eddigiekhez hasonlóan a srácok ismét Salty-ban kezdtek, aztán a körnek megfelelően húzódtak át a szezon új területeire. Egy duot sikeresen szétziláltak, az egyik tagot elhozták, a másikat meglehetően sokáig üldözték, és végül abba a szomorú helyzetbe kerültek, hogy a killt más vitte el. A loot ugyan az övék lett, de a gyilkosságot más kapta, ezzel nem sikerült pontot kicsikarniuk abból a párosból. 

Ellenben a végjáték nagyon jól összejött: bezsebeltek további két gyilkosságot, és egy 4. helyet, ezzel pedig 20 pontot szereztek.

Összesítettben ezzel a 20 ponttal igen nagyot léptek előre, egészen a 14. helyig repültek.

Ahogyan az a táblázatból is látható, az első három helyet a Bastille Legacy RED, a Gamers Origins és a SolaryTV húzták be, névszerint:

Gratulálunk a FANTASTIC Esports két játékosának, az első három mérkőzés nem annyira jött össze, de az utolsón bőven behozták a lemaradást! Ahogy a srácok mondták, a döntőbe jutás már önmagában egy győzelem, –ennél jobb helyezés csak hab a tortán! Csak így tovább, srácok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!