A CoD széria egyik ikonikus pályáját is életre keltették a Creative módban

A CoD széria egyik ikonikus pályáját is életre keltették a Creative módban

Tényleg nincs olyan dolog, amit ne lehetne megvalósítani a játék ezen részében!

A Call of Duty: Modern Warfare 2-t valószínűleg nem sokaknak kell bemutatni, ez a rész egyike azon CoD-oknak, amik maradandót alkottak a sorozat történelmében. Néhány játékos pontosan ezért gondolt egyet, és szinte félelmetes pontossággal reprodukálták a játék Terminal nevű pályáját, ami rengeteg fenomenális online összecsapás színhelye a mai napig.

Nem is lehet nagyon mit mondani a srácok munkáira, a megvalósítás több helyen is nagyon kreatív, tényleg minden részletre odafigyeltek. Íme az első munka teljes videója:

De nem XVNDERKVI és H3XBOY az egyetlenek, akik nosztalgiáztak egy sort, Itss Bear, illetve Mista J Gaming nevű játékosok is megalkották a maguk változatát. Itss Bear 4 napon át dolgozott a művön!

A srácok alapvetően a Fortnite Block Party eventjén is indulnak az alkotásaikkal, ám bekerülni több mint valószínű, hogy egyik sem fog, egyrészt mert ez a CoD saját, dedikált pályája, aminek felhasználásáért valószínűleg jogdíjat kéne fizetnie az Epicnek, másrészt pedig a felhasznált memória mennyiség túl nagy. A Block Party szabályzatában benne van, hogy az adott megtervezett POI lehetőleg ne használjon 50 ezernél többet, ezek az építmények viszont jócskán túllógnak rajta.

Ettől persze még mindegyik zseniális, saját, illetve a közösség szórakoztatására ugyanúgy tökéletesek. A készítők időnként meccseket is hostolnak ezekre a pályákra, így aki szeretne játszani rajtuk, kövesse be őket.

Nagyon jó dolog, amikor az ember valami látványosat tud alkotni ebben a módban a saját kreativitása által, ám egy meglévő dolgot is van annyira nehéz hajszálpontosan reprodukálni, szóval nagy pacsi nekik!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!