Nem csak megjelent, de még mozog is a kőszobor Tomato és Wailing között

Nem csak megjelent, de még mozog is a kőszobor Tomato és Wailing között

Vajon ezzel mi a terve az Epic-nek?

A hetedik szezon kezdetén rengeteget változott a pálya. Vannak erősen látható, és kevésbé észrevehető újdonságok is, így könnyen lehet, hogy még ti se vettétek észre a hatalmas kőszobrot Tomato Temple és Wailing Woods között. Azon kívül, hogy jól mutatott díszként a pályán, és rengetegen követ adott, mást nem nagyon lehetett észrevenni a szobron. Úgy néz ki, hogy egészen idáig, –hisz az előző Content Update után arrébb ment és még pózt is váltott:

Ahogy a képen is látszik, valamiért az arcába temette a kezeit, mintha szomorkodna, pedig karácsony van, –az Epic pedig mindenhol máshol a boldogságot sugallta. Könnyen lehet, hogy a szobor már a jövőévet festi fel nekünk, vagy éppen azért szomorkodik, mert hamarosan az egész tájat hó fogja borítani.

Persze ezek csak spekulációk és azt sem tudjuk, hogy lesz-e bármi komolyabb köze a történethez a kőszobornak, de véletlenül nem szokott hasonló frissítéseket eszközölni egy-egy építményen az Epic. Persze elterelés is lehet, –ahogy azt már megszokhattuk az Epictől–, hisz a következő szezont több forrás is az árvíz témával reklámozza, aminek túl sok köze nem lehet ennek a szobornak. Akármi is lesz, érdemes figyelni őt, hiszen könnyen lehet, hogy vasárnap már más pózban, vagy helyen találhatjuk meg.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!