Hamarosan visszatérhet a Glider Redeploy egy igen komoly csavarral

Hamarosan visszatérhet a Glider Redeploy egy igen komoly csavarral

Ezúttal nem mindenkinek és nem mindig lesz elérhető a Glider Redeploy.

A játék történelmében szinte bizton állíthatom, hogy a Glider Redeploy bekerülése osztotta meg leginkább a közösséget. Rengeteg olyan tárgy volt, aminek szinte mindenki örült és voltak olyan is, amiket mindenki elítélt. Ezzel szemben viszont kevés alkalommal fordult elő az, hogy egy tárgy konkrétan ketté ossza a közösséget. A profik közül többen hangot is adtak ekkor a véleményüknek, FaZe Cloakzy például a következőeket mondta:

"Valami mobilitást segítő tárgy vagy funkció mindig kell, különben nagyon lapossá válna a játék. Szerintem a Fortnite még sosem volt ilyen, mint most. Legalábbis kompetitív szemmel nézve biztosan."

A fent említett mechanika viszont tényleg megosztó volt, de végül az Epic úgy döntött, hogy azoknak kedvez, akiknek nagyon nem tetszik ez az újdonság. Már akkor is elmondták, hogy azért nem adják fel és megpróbálnak egy másik irányból nekifutni ennek a történetnek. A leakek alapján viszont nagyon úgy néz ki, hogy a jövőben visszatér a Glider Redeploy, csak éppen egy tárgyként:

A fájlnevek mellett hangokat is találtak a bányászok:

Úgy néz ki tehát, hogy egy újabb, igen hasznos, mobilitást segítő tárgyat kapunk, ami miatt egy újabb Inventory helyet kell felhasználnunk. Természetesen a repülők és a tucatnyi mozgást segítő tárgy mellett ez már csak hab lenne a tortán, de az esés sebzését attól még neglektálná, ez pedig egy-egy komoly "build fight" végeztével aranyat érhet. Természetesen ez még bőven a jövő zenéje, hisz a beharangozott Uziról és magnóról sem tudunk még semmit, így könnyen lehet, hogy csak január végén érkezik meg a tárgy, –ha egyáltalán bekerül a játékba–, hisz ne feledjük, bármikor meggondolhatja magát az Epic.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!