Ismerjétek meg a mobil játékost, aki még a legjobbakat is kenterbe veri

Ismerjétek meg a mobil játékost, aki még a legjobbakat is kenterbe veri

Be kell vallani, hogy ez a játékos mobilon jobb, mint a PC játékosok 90%-a

Abban már az ősidők óta egyetértenek a gamerek, hogy konzolokra és PC-re ugyanúgy szükség van, hisz amíg versenyszimulátorokkal vagy éppen verekedős játékokkal sokkal jobb konzolon játszani, FPS-ekkel és MMO-kal egyértelműen PC-n érdemes. Ettől függetlenül mindig vannak kivételek, akik erősítik a szabályt, –így néha FPS játékoknál is vannak olyan konzol játékosok, akik iszonyat jól játszanak. A mobil piac csak nem rég tört be igazán a könnyű hordozhatósága és olcsó árai miatt, de Ázsiában teljesen tombol a mobilgamer láz. Ezért is került ki a PUBG és a Fortnite is telefonra, pedig valljuk be, egyiket se könnyű más platformon játszani, mint a PC.

De ahogy fent említettem, kivételek mindig vannak, így például a mobil Fortnite-ban is léteznek olyan játékosok, akik nemes egyszerűséggel jobban játszanak, mint PC-s társaik. Az egyik legelismertebb és legjobb játékos AdamXLegend, aki egészen elképesztő dolgokat tud csinálni a mobileszközén is. Nemrégiben 36 pontot szerzett egy Pop-up cup alatt, ami már a nagyobb streamerekhez is eljutott. Ninja például szkeptikus volt és úgy gondolta, hogy az emberileg lehetetlen, amit Adam csinál és tutira valami kontrollerrel játszik. Természetesen ezen nem sértődött meg a játékos; inkább úgy döntött, hogy itt az ideje készíteni egy videót, ahol megmutatja, hogy tényleg ő játszik, mindenféle segítség nélkül. Erre pedig a legjobb alkalmatosság a Mongraal által készített Edit gyakorlópálya volt:

Egészen elképesztő, ahogy épít és editel, a legtöbb PC játékos nem tud ilyen gyorsan előre haladni ezen a pályán. A videó második felében láthatjátok játszani a Pop-up cupon is, így azt is bemutatja, hogy ez akár fontos meccseken is simán megy neki. Akármennyire is lenézik sokan a mobil játékosokat, a kivételek mindig ott leselkedhetnek egy-egy meccsben, így az is lehet, hogy néha egy telefonon játszó ellenfél vet véget a mérkőzésednek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!