Exigo megcsinálta: magyar játékosnak szurkolhatunk a téli rájátszásban

Exigo megcsinálta: magyar játékosnak szurkolhatunk a téli rájátszásban

A HGG csapat kapitánya, a jelenlegi legjobb magyar ladder játékos exigo, újabb lépcsőfokot mászhat meg. Ott lesz a HCT téli rájátszásában!

Aki követi a magyar Hearhstone játékosok kiemelkedő teljesítményeit, annak nem kell bemutatni exigot, aki jelenleg a legjobb magyar Standard ladder mesekártyásnak mondható. A számok magukért beszélnek és ezt a HCT rendszere is értékelte: exigo ott lesz a 2018/2019-es Hearthstone Championship Tour 3. szezonjának téli rájátszásában!

Exigo az augusztustól novemberig tartó szezonban 39 HCT pontot gyűjtött össze, ezzel ott van Európa 64 legjobb játékosa között. A négy hónap végén elért helyezések közül a legjobb hármat vette alapul a rendszer és ennek köszönheti a magyar játékos, hogy befért a 64-es mezőnybe, akiket automatikusan meghívnak a téli rájátszásba. Elképesztően sok munkát tett bele ebbe az eredménybe, ugyanis kétszer végzett top 50-ben és az augusztusi szezont a fantasztikus 6. helyen zárta. Ilyen teljesítményre világszerte is csak nagyon kevesen képesek; büszkék lehetünk a HGG csapat kapitányára!

A téli rájátszásban garantáltan 1000 dollár üti exigo markát, de nem csak a pénznyeremények lebeghetnek a szeme előtt. A legjobb négy helyezett kvalifikálja magát a Winter Championshipre, ahol már 250.000 dolláros összdíjazásért megy a küzdelem, sőt a top játékosok a világbajnokságra is kijutnak. Nem kicsi a tét exigonak, aki legutóbb 2017-ben ChaiNCalleR oldalán ott volt a prelimen, akkor a 48. helyezés jött össze neki.

Reméljük ezúttal sikerül neki első magyar Hearthstone-osként bejutnia a HCT bajnokságába. Szurkoljunk együtt exigonak!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!