Firecracker Vayne, Sejuani, Coin Emperor Tahm Kench és egy negyedik Prestige kiadású kinézet

Firecracker Vayne, Sejuani, Coin Emperor Tahm Kench és egy negyedik Prestige kiadású kinézet

Új hőskinézetek és egy negyedik Prestige kiadású kinézet is érkezik a League of Legends világába.

A világbajnokság óta elég felkapott a hőskinézetek élete. Akkor jelent meg ugyanis az első Prestige hőskinézet a K/DA Kai'Sa arany kiadása. Azóta érkezett hozzá egy Akali, hamarosan érkezik a Blood Moon kinézetekkel együtt Aatrox és annak Prestige kiadása. Bár Aatrox még napvilágot se látott, máris megjelent a Riot Games Twitterén a következő, immár negyedik Prestige kiadású hőskinézet, melyet a Firecracker Vayne kap meg! A hőskinézetek várhatóan a Lunar Eventtel együtt fognak majd érkezni.

A negyedik prestige kinézeten kívül érkezik három új hőskinézet, nézzük először azokat. Firecracker Vayne, Firecracker Sejuani és Coin Emperor Tahm Kench várja majd a rajongókat! Várhatóan 1350 RP lesz mindegyik hőskinézetnek az ára, ahogyan azt manapság már megszokhattuk.

Továbbá íme amire vártunk: a Firecracker Vayne Prestige kiadása. Több információ ugyan jelen pillanatban még nincs, de valószínűleg ugyanúgy zsetonokat kell majd beváltani hozzá. 

Ti mit szóltok ahhoz, hogy hamarosan már négy Prestige kiadású hőskinézetünk lesz?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.