Rush Warrior, Spiteful Druid és Tempo Rogue: ez vár ránk az MNEB ötödik hetén

Rush Warrior, Spiteful Druid és Tempo Rogue: ez vár ránk az MNEB ötödik hetén

Továbbra is a Beast Hunter dominálja a mezőnyt, bár az előnye majdnem teljesen elapadt!

Csonka hétre virradtak az MNEB K&H Hearthstone bajnokságának játékosai, ugyanis csak a mai nap lesznek mérkőzések. A kilencedik meccsnapra elképesztően változatos paklikkal készültek hazánk legjobb kártyásai, érdemes mindegyiket megnézni, mert ha lecseng a nerfek utáni kaotikus időszak, várhatóan a versenymeta is beáll majd a profik által kitapasztalt stílusnak megfelelő pozícióba. Addig azonban még hátra van legalább a mai két mérkőzés, nézzük meg mire számíthatunk!

19:00 - Sischo vs. PenhaDani

Mindkét játékosnak győzelmi kényszere van, mivel a középmezőnyben senki sem érezheti biztonságban. A negyedik és a tizennegyedik helyezett között mindössze három meccs van csak, ezért egy-egy rosszabb széria után már a kiesők között kereshetjük a most még élmezőnybe tartozókat. PenhaDani felemás formában teljesít, amíg Sischo az utóbbi időszakban nagyon elkapta a fonalat. A gyengébb kezdés ellenére mindkét kártyás ott lehet a végső elszámolásnál a továbbjutó helyeken, de addig még hosszú az út.

Sischo paklijai

PenhaDani paklijai

21:00 - Huby vs. Hulkeinstein

A második a harmadikkal találkozik: LvL Up Esports Hulkeinstein és Team Plague Huby összecsapása papíron elképesztően izgalmasnak tűnik. Az utóbbi hetekben Hulkeinstein –kiváló játékkal és remek paklikkal– egy nagyon hosszú hajrába kezdett és felzárkózott az egész MNEB során eddig stabilan top 3-ba tartozó Huby mellé. Két nagyágyú találkozik, ezért ha az RNG is úgy akarja, fantasztikus meglátásokat, nagyszerű stratégiákat és sosem látott paklikat láthatunk majd élőben, az E1TV hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján!

Huby paklijai

Hulkeinstein paklijai

Mivel a nerfek hatásait még mindig nem volt érdemben idejük és lehetőségük kitapasztalni a játékosoknak, rengeteg érdekes húzással készültek a mai napra. A Beast Hunter előnye lecsökkent, de még mindig ez a hős és ez a pakli uralkodik a mezőnyön. A legnagyobb nyertes az Even Warlock, ami az Odd Warriorok és az Odd Paladinok ellen is kiválóan működik, azonban ezek a típusok kezdenek visszaesni. Gyakorlatilag a mezőny játékosai elmejátékokkal verték át a másikat és magukat is. Lehet elcsépeltnek tűnik, de a fiesztára minden esély megvan ma is!

Összes paklit itt éritek el!

Lehetetlen megtippelni, hogy a Spifetul Druid, a Tempo Rogue, vagy a Rush Warrior teljesít majd jobban, –de az biztos, hogy huszonhét különböző paklit eddig még nem láttunk az MNEB-en és mindezt a Shaman nélkül érte el a játék. Szegény Thrallnak egyetlen épkézláb paklija sem maradt a Saronite Chain Gang és a Flametongue Totem gyengítése után.

Este hétkor ültessétek le a családot a képernyők elé, mert a szórakozás garantált!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!