Zoozunk az éjszakában: újra hasít Gul'dan leggyorsabb változata

Zoozunk az éjszakában: újra hasít Gul'dan leggyorsabb változata

Két legendképes változatot is mutatunk, a Hearthstone egyik ikonikus paklijával a főszerepben. Ez a Zoo Warlock!

A nerfek utáni "megszoksz, vagy megszöksz" fázisban a régi, jól bevált paklik mindig megmutatják, hogy mitől döglik az ellenfél. A Hearthstone egyik ikonikus és legendássá vált típusa ismét fellángolt és ez nem a véletlen műve. Két eltérő verzió is Legendig száguldott, nézzük meg mik a különbségek és a hasonlóságok a Zoo Warlockokban!

Neruth's Legend #19  Zoo Warlock

Kód: AAECAf0GBK8E8gWc4gKPggMNMIQB9wTOB8II9wybywL3zQKfzgLy0ALR4QKH6ALv8QIA

Neruth nem variálta túl a dolgokat. Elővette a Heal Zoo alapokat és kicsit megbolondította azzal, hogy a Doomguardok mellé megérkezett plusz sebzésként az öreg Leeroy Jenkins. Pillanatok alatt elárasztható a board a rengeteg olcsó lénnyel, amikkel a mostani metapaklik érdemben semmit sem tudnak kezdeni. Ha esetleg nincsenek meg a Heal szinergiák az első körökben, akkor is ott van még a Prince Keleseth, ami tudjuk, hogy Coinnal és Coin nélkül is broken. Nem túl olcsó, de még mindig izgalmas és nem kell bele új lap a Rastakhan's-ból.

るーと's Legend Zoo Warlock

Kód: AAECAf0GApziAo+CAw4whAH3BMII9wzrwgLKwwKfzgLy0ALR4QKH6AL96gL6/gLchgMAű

Az izgalmak a japán játékos paklijában kezdődnek igazán. Itt nincsen late game, helyette elképesztő mennyiségű egy drop került a pakliba. Az előnye a decknek a fentebbi verzióhoz képest, hogy sokkal könnyebb jól húzni az elején, ezzel az asztalt is szinte biztosan meg tudjuk szerezni. A hátrány, hogy nehezebb jól topdeckelni, mert általában csak az egy dropok jönnek, továbbá nehezebb kivégezni az ellenfelet. Csak a Doomguard van, ami azonnali sebzést okoz a kezünkből, ami önmagában kicsit kevésnek tűnik.

Nektek melyik változat tetszik jobban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!