Egy hihetetlen 10 perces koncerttel írt történelmet Marshmello és a Fortnite

Egy hihetetlen 10 perces koncerttel írt történelmet Marshmello és a Fortnite

Simán túlteljesítette az Epic az elvárásokat, –le a kalappal!

Hihetetlen élményben lehetett része azoknak, akik 8 órakor Pleasent Parkban várták Marshmellot. Egy 10 perces show-val szórakoztatta a játékosokat, és valószínűleg még életében nem adott ennyi embernek koncertet; több millióan, vagy több tízmillióan követhették végig az eseményt. Repüléstől gravitáció kiesésig minden volt, a zenéket pedig hibátlanul összeszinkronizálták az eseményekkel.

Szubjektív véleményem szerint egyértelműen történelmet írt az Epic és Marshmello, amit még ő is megemlített, hiszen –mondhatunk bármit a Fortnite-ra–, ilyen esemény csak ebben a játékban történhet meg. Szerencsére tényleg nem ölhetett meg senki senkit sem és még az építés is ki volt kapcsolva, így tökéletes élményben lehetett mindenkinek része, akinek véletlenül nem bugolt be a hangja vagy fagyott ki a játéka.

My audio glitched out and i didn't hear any music during the Marshmallow event from r/FortNiteBR

A strandlabdák sajnos kicsit kevés ideig éltek, de valószínűleg sokan nem hitték volna, hogy ennyire tudnak élvezni egy ilyen eseményt egy játékon belül. Persze nem azt mondjuk, hogy ebben rejlik a jövő, de az biztos, hogy rengeteg gyereknek okozott maradandó élményt az Epic.Az első képre kattintva megtekinthetitek a galériát, –ami folyamatosan bővül majd újabb képekkel–, így újra ránézhettek, hogy milyen volt a buli. Természetesen egy teljes videó érkezésekor az is bekerül a cikkbe.

Megérkezett a teljes videó időzítve:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!