A mai napon érkezhet az első új fegyver a játékba, egyenesen a Titanfallból!

A mai napon érkezhet az első új fegyver a játékba, egyenesen a Titanfallból!

Apex Legends - A mai napon érkezhet a játék megjelenése óta az első új fegyver, ami sokaknak ismerős lehet!

Tegnap megjelent egy Tweet a hivatalos Apex Twitteren, amiben egy rövid videó szerepelt csak. A hossza nem is olyan fontos, sokkal inkább a tartalma, amit rejt. A szövegezés nagyon sejtető, a "cry havoc" kifejezést használják, az új fegyver érkezése mellett. Ha minden igaz, akkor már ma, azaz február 20-án bekerül az új darab.

A spekulációk persze egyből beindultak a játékosok között, sokak szerint a Titanfallból ismert Havoc Rifle-t jelentette be lényegében a Respawn, ami egyáltalán nem lehetetlen, elvégre van némi kötődés a két játék között. Ha valóban ez a fegyver érkezik, akkor nagy valószínűséggel egy energy alapú rifle-re számíthatunk. Hasonlít a legtöbb rail-gunhoz, amikkel eddig is találkozhattunk, azonban az energy lövedékek egy picit egyedibbé tehetik.

Egyes játékosok arra is figyelmesek lettek, hogy Bangalore már korábban tett utalásokat az új fegyverre, ha bizonyos dolgokat pingelünk a játékban. Olyanokat mond például, hogy "If you have a Havoc or Prowler". Ez így túl sok utaló jel a Havoc Rifle-re, persze még bármi lehet, de nagy valószínűséggel erre számíthatunk ma.

Korábban már kiszivárgott egy ilyen nevű fegyver is az adatbányásoknak köszönhetően, így azt is lehet sejteni, hogy nagyjából milyen statokkal fog rendelkezni.

A közösség visszhangja pedig eddig pozitív a fegyvert illetően, annak ellenére, hogy a játék csillaga, amiből származik, elég hamar leáldozott, elsősorban a csalók miatt.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!