Az ASUS szolgáltatja 2019-ben az ESL One rendezvényein a szükséges PC-ket és monitorokat!

Az ASUS szolgáltatja 2019-ben az ESL One rendezvényein a szükséges PC-ket és monitorokat!

Az ASUS és az ESL One 2019-re globális együttműködést kötött, ugyanis az összes ESL One által szervezett rendezvényen az ASUS biztosítja majd a gépeket és monitorokat.

A globális szintű együttműködés a lengyelországi Katowice-ben rendezett ESL One-nal kezdődik és kitart a teljes 2019-es évre. Minden egyes ESL One versenyen az ASUS Republic of Gamers for minden egyes számítógépet és monitort biztosítani, ami azért elég nagy szó.

Az együttműködés célja, hogy a versenyzők a lehető legprofibb körülmények között, izmos masinákon és minőségi monitorokon a legtöbbet hozhassák ki magukból. A két cég együttműködése a katowicei ESL One-nal veszi kezdetét és minden további 2019-es eseményre kiterjed, ez összesen további 5 állomást jelent majd.

213

Most először történik egyébként ilyen, hogy globális szinten áll össze az ASUS és az ESL, a tervek szerint pedig olyan játékok versenyét támogatják majd, mint a CS:GO és a Dota2. A gépeket és monitorokat egyébként nem csak maguknak a versenyzőknek és a színpadnak biztosítják, ellátják a legújabb termékekkel az elemzői asztalokat, illetve a streamért felelős hardverigényeket is kielégítik. 

A bejelentésről hivatalos sajtóközlemény is érkezett, melyet alább olvashattok.

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bejelentette, hogy az összes 2019-ben megrendezendő ESL One powered by Intel® esemény hivatalos PC és monitor partnere. Ez az első alkalom, hogy a ROG egyesíti erőit az ESL-el egy globális együttműködés keretein belül, melynek eredményeként a nagyszabású nemzetközi esport torna hivatalos szponzoraként lép fel. Az ESL One az ESL egyik vezető, globális versenysorozata, mely a legnépszerűbb játékok, mint pl. a Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) és a Dota 2 e-sport versenyeit foglalja magában. Az egész éves partnerség február 22-24. között a lengyelországi Katowice-ben megrendezett ESL One Katowice 2019 eseménnyel vette kezdetét. Az együttműködés során öt további rendezvényre kerül sor a világ különböző országaiban.

„A ROG örömmel támogatja a továbbiakban is az ESL-el kötött globális együttműködésen keresztül a gamer és e-sport közösséget. A ROG felszereléseknek köszönhetően az ESL One-t a legjobb gamer PC-k és monitorok segítik” − mondta Vivian Lien, az ASUS észak-amerikai régiójának gaming üzletágáért felelős marketing igazgatója. „A ROG már az esport felvirágzása előtt is proaktívan lépett fel a kompetitív gaming területén, amikor a LAN partik még gyakoribbak voltak. Megtiszteltetés számunkra, hogy ma az ESL az egyik legjobb gamer márkaként ismer el bennünket, amely érdemes arra, hogy a legújabb és legjobb felszerelést biztosítsa az ESL One idei globális versenysorozatára. A ROG mindig is elhivatott volt a játékos közösség iránt, és izgatottan várjuk ezt az új partnerséget az ESL-el, melynek következtében nemzetközi szinten támogathatjuk az e-sportot”.

Az ESL teljes mértékben integrálja a ROG technológiát magas szintű nemzetközi versenyeibe. Az együttműködés ideje alatt a versenyeken a játék ROG termékeken zajlik, emellett az elemző asztalokat a legújabb ROG Strix Hero II és SCAR II laptopokkal szereljük fel. A ROG amellett, hogy aktívan jelen lesz minden ESL One helyszínen, az ESL back office-t is támogatja termékekkel, ezáltal biztosítva a rajongóknak a zökkenőmentes közvetítés élményét. Az együttműködés ideje alatt az eszközparkot az új termékek bemutatásakor frissítjük.

„Számunkra a legfontosabb, hogy az ESL versenyzők a legújabb generációs technológiával játszhassanak és a ROG segít nekünk ennek megvalósításában. Így izgatottan tekintünk az együttműködés elébe, és örömmel üdvözöljük a ROG márkát az ESL One családjában” − mondta Paul Brewer, az ESL márka együttműködésekért felelős vezető alelnöke.

Az ESL One Katowice után a következő torna Mumbaiban kerül megrendezésre, amely India egyik első, hatalmas e-sport eseménye. Az ESL One Mumbai 2019-en 12 csapat méri össze erejét a Dota 2 versenyen a 300 000 USD összegű nyereményért. Az esemény 2019. április 19-21. között a NSCI Dome-ban kerül megrendezésre.

Az ESL One powered by Intel-el kapcsolatos további információkért látogass el a verseny hivatalos honlapjára és kövesd az ESL-t a Twitter-en és a Facebook-on.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.