Karrigan csereszerződése véget ért az Envy-nél, – jöhet a mousesports?

Karrigan csereszerződése véget ért az Envy-nél, – jöhet a mousesports?

Közel sem volt olyan remek a játék az Envy csapatával, mint az vártuk volna.

Finn "karrigan" Andersen tavaly decemberben került ki a FaZe kezdőjéből, –és bár hivatalosan még csak kispadra ültették, a Minoron és az IEM Sydney selejtezőn az Envy csapatát erősítette kölcsönjátékosként. Egyik verseny sem sikerült jól a csapatnak és miután az IEM Sydney amerikai zárt selejtezőjéből búcsúzniuk kellett, karrigan csereszerződése lejárt.

"Kiestünk az IEM Sydney selejtezőből, így az Envy-vel kötött csereszerződésem lejárt. Köszönöm, hogy velük játszhattam, –még ha szerintem nem is hoztam egyénileg az elvárt szintet–, ezen sokat fogok dolgozni otthon. Egyelőre nem tudom mit hoz az elkövetkező pár hónap, de értesítelek majd benneteket."

A 28 éves irányító feltehetőleg így most még mindig a FaZe kispadján ül, és véleményem szerint két lehetőség áll előtte. Vagy megvárja amíg vége a Majornek és az azutáni szokásos forgásokban talál magának új csapatot, vagy –mivel a mousesports nem lesz ott az IEM Katowice Majorön és perpillanat három játékosból áll a csapat– a dán irányító egy fantasztikus lehetőség lenne számukra. Erre egyébként rá is kérdeztek Twitteren a dán irányítónál és egyelőre kategorikusan kijelentette, hogy nincs terveben a mouz. Addódik viszont a kérdés, hogy –legyen szó bármilyen csapatról–, karrigan milyen pozícióban képzeli el a jövőjét? Minden bizonnyal marad az irányítói szerepnél, –ebben az esetben viszont nagyon sokat kell dolgoznia és fejlődnie, hiszen gyakorlatilag a tavalyi FACEIT Major óta nem találja régi önmagát.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!