Két játékosnak is távoznia kellett a mousesports-ból

Két játékosnak is távoznia kellett a mousesports-ból

Emellett még az edző is elhagyta a csapatot.

Pár perccel ezelőtt érkezett a hír, hogy a mousesports jelenlegi hatos fogata (az edzővel együtt) a felére csökken, mivel lmbt, STYKO és ChrisJ is távozik a csapatból.

"Másfél év és 19 offline verseny után nem könnyű elválni egymástól, de néha pár lépés hátra sokkal többet vihet előre minket a jövőben. Nem haragszunk egymásra a csapaton belül, csak egy olyan helyzetbe kerültünk, ahol muszáj volt változtatnunk. Ez volt az eddigi legsikeresebb menetelése az egész csapatnak és reméljük, ezután mindannyiunk karrierje csak jobbá válik. Köszönök mindent srácok. Nagyon várom már az új és friss lapot ebben a bizonyos könyvben, ahol ismét konzisztensen ott lehetünk a döntőkben."

STYKO és lmbt távozása is megdöbbentő, de ami leginkább furcsa lehet a mouse rajongóknak vagy azoknak, akik régóta követik a nemzetközi profi CS:GO-t, az ChrisJ kilépése, aki 2013 vége óta volt a csapat tagja. 5 év alatt rengeteg sikert halmozott fel, pedig nem volt könnyű dolga, hiszen NiKo távozásával borzalmasan nehéz feladat hárult rá, –főleg úgy, hogy később gob b is távozott. Egyelőre nem tudni, hogy ki lesz a mouz két új játékosa és edzője, de azért van néhány fiatal tehetség, akiből válogathatnak. Smooya például kiváló választás lehet, bár oskarnak akkor nehéz dolga lesz ismét secondary AWP-ként játszani. STYKO karrierje ennél komolyabb dolgokat is túlélt már, így őt nem féltjük, de ChrisJ-nek könnyen lehet, hogy ez volt az utolsó igazán nagy csapata a CS:GO-ban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!