Minden, amit tudni érdemes a "Share the Love" Valentin-napi eseményről

Hivatalosan is lehullott a lepel, rengeteg új skinre tehetünk szert.

Egy újabb blogposztban jelentette be az Epic, hogy Február 8 és 27 között egy újabb eseménnyel kedveskednek nekünk. Rengeteg jutalmat érhetünk el és limitált ideig még egy komoly versenyen is részt vehetünk, –ha elég jók vagyunk. Nézzük, hogy mit tartalmaz majd a Share the Love esemény:

Support-a-Creator jutalmak

Azon játékosok, akik 8 és 22 között használják, vagy új Creator kódot adnak meg megkapják a Cuddle hearts Wrapot. A 7.40-es frissítésben kaphatjuk meg hivatalosan:

Meghosszabbított küldetések és jutalmak

Már kész is vagy a 10. hét küldetéseivel és még többre vágysz? Egyet se félj! A 7.40 megjelenésével új, hosszabbításos kihívásokat kaptok. Csináld meg a küldetéseket, hogy megszerezz öt jutalmat, mint például a Valentin Wrap és a Vines Contrail. A Battle Pass tulajok pedig még inkább örülhetnek, hisz a Trogra, Powderre és az Oniesie-re is új kinézeteket kapnak.

Dupla XP hétvégék

15-17 és 22-24 között dupla XP-ben részesülünk majd a hétvégék során.

Island Frenzy

Február 12-től 22-ig minden egyes nap új, közösség által gyártott szigetet próbálhatsz ki a barátaiddal!

Az első Ranked stílusú Pop-Up Cup

Mindemellett a versenyszerűen játszó játékosok is örülhetnek, hiszen február 9-én és 10-én már nem babra megy a játék, ha jól teljesítünk a versenyeken, akkor magasabb besorolásba kerülhetünk. Összesen négy divízió lesz, ebben a sorrendben:

[Open Division] --> [Prospect Division] --> [Contender Division] --> [Champion Division]

A következő divíziót mindig a 20 pontos Pin megszerzésével érhetjük el. Azon játékosok, akik bekerülnek a Champion Divioson-be, meghívást kapnak a február 23 és 24 között rendezendő döntőre.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!