Egy hörcsöggömb, új Infantry Rifle, és a Respawn rendszer is megérkezhet a 8. szezonban

Egy hörcsöggömb, új Infantry Rifle, és a Respawn rendszer is megérkezhet a 8. szezonban

Fortnite - Ismét igen vad hetek előtt állhatunk a szezon kezdetén.

Február utolsó napján megérkezett a 8. szezon, aminek a Battle Pass-e igen érdekesen sikerült, hisz sokak szerint leginkább az első, könnyen megszerezhető felében vannak az igazán jó skinek, míg a tier 100-as skin a közösség szerint az eddigi BP-k talán legrosszabbika lett. Ettől függetlenül a pálya észak-keleti része alapjaiban változott meg, emellett bekerültek az ágyúk és szinte minden járművet kivettek a Driftboard és a Quadon kívül. Már az első órákban rengeteg leaket láthattunk, de azóta tovább dolgoztak a legnagyobb adatbányászok, ráadásul egy replay bug még be is segített nekik. Most összeszedtük a legfontosabb újdonságokat, amik megérkezhetnek a Battle Royale-ba, az STW-be, de akár egy LTM-be is.

Respawn Van

Az összes kiszivárogtatott tárgy közül ez a legvalószínűbb, hogy megérkezik a játékban, csak éppen arról nem lehet tudni semmit, hogy az STW-be, egy LTM-be, vagy konkrétan a játékba kerül be ez a kisbusz, ami szinte biztosan újjáéleszt valakit. Az Apexből jól megszokott mechanika működhet itt is, hisz ugyanúgy egy kártyát kell használnunk a felélesztéshez.

Jó pár hozzákapcsolódó fájl STW taggel van ellátva, míg az eddigi híresztelések szerint a tavaly év egyik legnagyobb LTM durranása, a Getaway is visszatér a játékba. Akik nem emlékeznek, azoknak felfrissítjük a memóriáját; ebben a játékmódban volt az a dolgunk, hogy gyémánt lámákat lopjunk majd felrakjuk őket a kijelölt járművekre. Akár ide is tökéletesen beilleszkedhetne az újjáéledés, ráadásul a járművek is hasonlóak voltak, ahova a lopott lámákat raktuk.

Egyelőre, tehát igencsak sötétben tapogatózunk, nem fogadnánk arra, hogy nem alakítanak az Apexet gyártó fejlesztők mechanikáján.

Íj

Egyelőre ez az a tárgy, amiről semmit nem tudunk, viszont az új szezon borítóján feltűnik Ember kezében. Az Epic notórius szivárogtató ilyen szempontból, hiszen már az előző szezon töltőképernyőin is láthattuk a repülőt, a driftboardot, de még a nagy port kavaró kardot is. Könnyen lehet, hogy nem véletlenül van az a sportíj ott, bár a számszeríj bukása után kérdéses, hogy mennyire van helye a játékban. Ha körülbelül úgy működne, mint egy Sniper, vagy a találat után véreztetné ellenfelünket, azzal igazán feldobhatnák a jelenlegi arzenált.

Új Epic és Legendary Infantry Rifle

Aki valaha játszott a PUBG-val, annak leginkább az SKS-re hajazhat a fent látható fegyver, ami az STW-be és a BR-be is megjelenhet, hiszen egyelőre csak a fenti képet láttuk róla. Se név, se egyéb fájlok, de a Dexerto szerint minden bizonnyal az Infantry Rifle Epic és Legendary változatát találták meg az adatbányászok

Hörcsöggömb

A szezon első frissítésében az Epic rendesen megnyirbálta a jármű felhozatalt. Csak a Driftboard és a Quad maradt, így szinte egyértelmű volt, hogy ebben a szezonban legalább egy új jármű érkezik majd. Úgy néz ki, hogy már tudjuk is, hogy mi lesz az, hiszen az íjnál emlegetett képen egy hörcsöggömböt is láthatunk, amihez már fájlokat is találtak a bányászok:

Sőt, ezek már be is kerültek a játékba, méghozzá a hetedik szezonban érkező előőrsökhöz:Valószínűleg ezeken tölthetjük majd ezt a gömb járművet, ami akár még márciusban megérkezhet.

Természetesen minden fent látott szivárogtatás csak spekuláció, a fejlesztők pedig bármikor meggondolhatják magukat, vagy alakíthatnak a fenti tárgyakon, de az Epic-et ismerve, így vagy úgy biztosan bekerülnek majd a játékba.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!