Kiélezett meccseket hozott a MondoCon döntője - összefoglaló

Kiélezett meccseket hozott a MondoCon döntője - összefoglaló

Chef Nomi és a Tempo Rogue ezúttal is megmutatta, hogy nincs érdemi ellenszer erre a paklira.

Az MNEB két kiválósága csapott össze a MondoCon  - PC Guru Show 2019-es tavaszi döntőjében. Az elődöntők során már találkoztak egymással, akkor Wuncler diadalmaskodott 3-1-re Huby felett. Wuncler simán átküzdötte magát Naerron is, így két gyors meccsel megváltotta a jegyét a döntőre. Huby-nak a Wuncler elleni vereség után alsó ágról kellett visszaküzdenie magát, ami végül összejött és készülhetett a revansra. Nézzük meg hogyan alakult a Team Plague és a Lvl Up Esports játékosainak összecsapása!

Huby vs Wuncler

A két játékos teljesen eltér taktikával készült a Bo5, Conquest formátumban megrendezett döntőre. Amíg Huby a Warrior ellen rakta össze a decklistát, addig Wuncler pont, hogy Garrosht tiltotta ki ellenfelétől. Az első meccsen Wuncler ott folytatta, ahol az elődöntőben elkezdte. Behozta a Zoo Warlockot és negyedóra alatt simán feltörölte a padlót a Midrange Mech Hunterrel. Alapból is jó matchup a Zoonak a Hunter, de még a húzásokkal sem volt igazán szerencséje Huby-nak. A könnyed győzelem után azonban fordult a kocka és Huby átvette az irányítást. A második meccsen a Khadgar Dragon Mage-dzsel esélyt sem adott a Control Shamannak, ezzel gyorsan kiegyenlítette a párharcot. Ettől a párosítástól már a döntő előtt félt Wuncler, és a játék képe alapján joggal tette. A harmadik meccsen tovább hengerelt Huby, aki a Midrange Mech Huntert választotta újra, azonban most nem egy Aggro/Tempo paklival kellett szembenéznie. A Control Shamannak nem sok esélye volt a rengeteg Deathrattle lény ellen, bár kellett egy jó topdeck a Plague játékosától a kritikus pillanatban.

 

Az utolsó összecsapás maga volt a fieszta. A Tempo Rogue és a Control Warrior csapott össze, amit a nagy számok törvénye alapján a Warriornak kéne adni, de Huby kifejezetten erre a matchupra készült. Két Shadowstepet, Heistbaron Togwaggle-t és Chef Nomit is tett a Rogue-ba, ami nagyon hosszú és fordulatos küzdelemben, de végül legyűrte a Warriort.

Győztes: Huby

Huby télen még kommentátorkodott, most a bajnoki kupát emelhette a magasba. Nagyszerű győzelem volt ez a Team Plague játékosától, aki kiválóan felkészült ellenfeléből. Wuncler megtett mindent azért, hogy elkerülje a vereséget, de ezúttal be kellett érnie a második helyezéssel. A Team Plague szombaton a LoL döntőt, vasárnap a HS-t is behúzta, sőt még Apex Legends-ben is megkaparintottak egy második helyezést. Folytatás a július utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő nyári MondoCon - PC Guru Show-n!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!