MK11: Visszatér Mileena és Rain, de egy igazi filmes legenda is bekerül a játékba!

MK11: Visszatér Mileena és Rain, de egy igazi filmes legenda is bekerül a játékba!

Az adatbányászoknak megint igazuk volt, megjött a Raint, Mileenát és John Rambot bemutató trailer.

Hosszú várakozás és sejtelmes bejegyzések után végre megérkezett a Mortal Kombat 11 legújabb trailere, amely lerántja a leplet a Kombat Pack 2 három új harcosáról. Nem sűrűn fordult elő eddig, hogy a NetherRealm Studios még másfél év után is ilyen bőszen támogatná az aktuális epizódot a halandók viadalából, de most úgy tűnik tényleg nem füllentettek, és jóval tovább készítenek hozzá extra tartalmat. Az új videóben feltűnik Rain - így ő az első olyan karakter, aki kétszer is DLC-ként jelenik meg -, majd a közösség által szinte követelt Mileena, a végén pedig feltűnik John Rambo is.

Rain legutóbb a Mortal Kombat 9-ben tűnt fel, és akkor is extrán megvásárolható harcosként volt beszerezhető. A lila nindzsa mellett Mileena hiánya volt a rajongók számára az egyik legfájóbb pont, és úgy tűnik, hogy nem akartak várni a fejlesztők a következő részig vele, így most ő is tiszteletét teszi sokak nagy örömére. Rambot pedig talán senkinek sem kell bemutatni. A dzsungelharcos legendája 1982. október 22-én indult útjára, ekkor mutatták be ugyanis az első filmet, melyben - és azóta is - Sylvester Stallone formálta meg a karaktert. Fegyverismerete, harcstílusa és kegyetlensége azóta további négy filmet eredményezett még, és most a videójátékban is tovább folytatja kalandját. A megjelenése nagyon hajaz Slyéra, illetve a hangja is szinte egy az egyben a szinészt idézi, mint a Terminator esetében.

A videó végén feltűnik az is, hogy lesz egy Ultimate kiadása a játéknak, amely november 17-én jelenik meg, illetve a következő generációs konzolokra is meg lehet már vásárolni. Akiknek megvan a mostaniakra, azok ingyen telepíthetik majd a némileg felturbózott next-gen alkotást.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!