Hamis lehet Logan Paul 3,5 millió dolláros Pokémon kártya vásárlása

Hamis lehet Logan Paul 3,5 millió dolláros Pokémon kártya vásárlása

Lehet, hogy 3,5 millió dollárt ment a levesbe.

A YouTube egyik legismertebb és egyben talán legmegosztóbb személyisége, Logan Paul idén nagyon belemerült a Pokémon kártyák izgalmas és még annál is drágább világába. Pár hete például 3,5 millió dollárért, körülbelül 1,1 milliárd forintért vásárolt magának egy rendkívül mutatós, ritka és becses csomagot. A pakk 25 éves, első kiadású Pokémon kártyákat tartalmazott, amik bár értékesek, 3,5 millió dollárt valószínűleg még a legjobb esetben sem érnek. A hozzáértők 2,6 millió körülire lötték be az értékét, feltéve ha a csomagban több első kiadású és jó állapotban lévő Charizard is lapul.

A pakkokat aztán nem bontotta ki, karácsonykor 36-ot osztott szét a szerencsések között. Benne van azonban a pakliban, hogy Logan Pault ismét átverték, és a teljes 3,5 milliós csomag hamis volt. Több gyűjtő is azt állítja, hogy ezek a csomagok először tavaly márciusban tűntek fel a neten és feltünően alacsony áron cseréltek gazdákat. Az első kiadásos alapszetteknél megszokott 430 ezer dollár helyett "csak" 72 ezerért.

Az is aggodalomra adhat okot, hogy a Pokebeach fúrumon hosszasan ezzel foglalkozó gyűjtő állítása alapján, a csomagok előtörténete is veszélyes, volt ugyanis olyan aukció, ahol az eladójuk nem engedte meg a vevőknek a dobozok megvizsgálását, így azok inkább elálltak a vételtől. Mindemellett pedig hosszasan ecseteli az olyan intő jeleket is, mint a nem megfelelő csomagolás és a hamisnak tűnő vonalkódok.

A teljes fórumbejegyzést itt olvashatjátok.

Egyelőre nem bizonyították be, hogy hamisak a kártyák, de Logan Paul tegnap Chicagóba utazott, hogy ott profik által bizonyosodjon meg a kártyák eredetiségéről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.