Tényleg segítenek a skinek a célzásban?

Tényleg segítenek a skinek a célzásban?

Nektek mi a tapasztalatotok skinek terén?

Sok Valorant-játékos manapság nem elégedett az aktuális rangjával. Szeretne jobban lőni, pontosabban célozni, stabilabban teljesíteni és ezért sokat is gyakorolnak. Ezer meg ezer videó található a Youtube-on, amelyek megoldást kínálnak nekünk, vagy legalább is jó tippekkel szolgálnak, hogy hogyan győzzük le saját korlátainkat, és teljesítsünk eredményesebben egy adott rangban. A sok technikai kérdés mellett akad egy visszatérő tanács, vagy felvetés amiről mindenki azt gondolja elsőre, hogy csak vicc. De lehet, hogy nem így van? Ez a teória nem más, minthogy a skinek segítik a célzást.

Nem egy videó kap olyan címeket, mint hogy „Reaver Vandal gave me aimbot”, vagy bármely népszerű skint behelyettesíthetnénk ide. Sok profi bizton állítja, hogy a különböző kinézetek segítenek a lövésben, de nem azért mert ezekbe bármiféle beépített csalás lenne programozva. Az egyszerű indok a magabiztosság. Azok az emberek akik olyan skineket használnak, amelyekkel élveznek lőni, nagyobb eséllyel vállalják fel a fontos szituációkat, mint egy peek, egy entry, vagy trade. A sok elvállalt szituáció tapasztaltabb játékosokat szül, magyarul minden ilyen helyzet, akár győztesen jövünk ki belőle, akár nem, a javunkra válik, és fejleszti a képességeinket hosszútávon. A magabiztossághoz kapcsolódik az a fajta mentális erő is, amelyet egy-egy kinézet biztosíthat számunkra.

A kellemes érzést okozó, esztétikus kinézet egyfajta belső képet ad a játékosnak, vagyis már előre látjuk lelki szemeinkkel ahogy sikeresen kiosztjuk azokat a bizonyos fejlövéseket. Ezt a vizionálást rengeteg profi élsportoló használja, a sportpszichológia tanítja, így nem véletlen működhet az e-sport világában is. Ezek után kijelenthető, hogy a kinézetek tényleg segítik a célzást, de nem mindenféle mitikus csalás révén, hanem egyszerűen az emberi agy becsapásával (jó értelemben). Nézzünk is meg pár specifikus fegyvert, és a játékosok által az ezekre leginkább favorizált kinézeteket. Egész biztos vagyok benne, hogy mindenki talál majd a saját maga számára szimpatikusat, vagy olyat, amivel már biztosan volt legalább egyszer egy HŰHA-érzése.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!