2 perces spell immunity? Lifestealer a Dota 2-ben képes rá

2 perces spell immunity? Lifestealer a Dota 2-ben képes rá

Összehoztak egy buildet, amivel Lifestealer elég komolyan védve van a mágikus támadásoktól.

A spell immunity vagy magyarul mágia immunitás – ne kövezettek meg érte – fontos része a Dota 2-nek és bizony sokat érhet minden egyes meccsben. Ezt általában minden karakter meg tudja valósítani, hisz elég csak megvásárolnia a Black King Bar elnevezésű tárgyat és meg van oldva a dolog. A Lifestealer viszont még ennél is profibb, ő képességgel is elő tudja ezt idézni, ezért erre az itemre ritkán van szüksége. Viszont most egy kísérlet kedvéért mégis megvették vele a BKB-t, ennek apropóján pedig elég érdekes dolog derült ki. Bizonyos feltételek mellett több, mint 100 másodpercig is immunis lesz a mágikus sebzésre.

Kezdjük azzal, hogy a Rage a negyedik szinten 6 másodpercig tart, de a képességfa segítségével 7.5-re is ki lehet húzni. A BKB alapból 9 másodpercig fejti ki hatását, de minden egyes használat után ez eggyel csökken, viszont 6 mp-nél nem lehet kevesebb. Ez így 16.5 a legjobb, míg 12 másodperc a legrosszabb esetben. Egy átlagos szituációt alapul véve pedig 7.5 + 6, tehát 13.5 másodpercig tart ez az immunitás. A csodálatos matematika után térjünk át a mókásabb részre, először is ehhez a meglepő eredményhez szükség lesz még egy Refresher Orbra, valamint be kell mákolni egy Ex Machina neutral itemet is. Előbbi minden skillt és itemet újra aktiválhatóvá tesz, míg utóbbi ugyanerre képes – 25 másodpercenként –, de csak a tárgyak esetében. Nem elhanyagolható az Octarine Core jelenléte sem.

Így jött össze, hogy ezeket kombinálva 108 másodpercig lehetőség van immunisá tenni a Lifestealert a mágikus támadásokkal szemben. Ezt egy Keeper of the Lighttal megtoldva akár 2 percre is növelhetjük, de azért valljuk be nem lehet az Ex Machinára építeni, illetve a helyzetek többségében a BKB és Octarine Core duó sem lesz feltétlenül a bevásárló lista élén.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!