Az Episode 4, Act 2 pontos megjelenésének dátuma

Az Episode 4, Act 2 pontos megjelenésének dátuma

Szinte még csak most kezdődött az új Act, de már véget is ér nemsokára

Nem számít, hogy profi vagy szabadidős játékosokról beszélünk, az új Act mindig tud valami meglepetést okozni. Legyen szó új battle passról vagy a rangsorolt rendszer visszaállításáról, az Actok minden esetben felrázzák legalább egy kicsit a játékélményt, hogy mindig frissen tartsák a veterán és az újonc játékosok számára. A Valorant negyedik epizódjának első felvonása január 11-én indult. Az Act kezdetével megjelent Neon a játékban, miközben új változtatásokat is bevezettek. A játékosoknak alkalmazkodniuk kellett ezekhez az igazításokhoz, hogy megőrizhessék előnyüket a többiekkel szemben.

Maga az Act egy kompetitív időszakot jelent a játékban, melynek végén újra besorolót kell majd játszani (mmr nem áll vissza ilyenkor). Minden epizód három Actet tartalmaz melyek időtartama nagyjából kettő hónap. Az Episode 4 Act 1, vagyis az első felvonás hamarosan lefut. Egy felvonás (Act) végével mindig egy újabb kezdődik, tehát mindig lesz valami új tennivaló a játékban. 

Mikor kezdődik a Valorant negyedik epizódjának második felvonása?

A Valorant negyedik epizódjának második felvonása valószínűleg március 22-én kezdődik. Mivel a legtöbb felvonás körülbelül nyolc hétig tart, a lehetséges megjelenési dátum március utolsó hetére utal. Március 22-e egyben kedd, a Valorant javítások szokásos napja, így ez lesz a második felvonás negyedik epizódjának valószínű megjelenési dátuma. Ha még mindig azon dolgozol, hogy az aktuális szezonban maximalizáld a battle pass tartalmakat, március utolsó hetéig még lesz időd ezt véghezvinni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!