Vizicsacsi számára véget ért a tavaszi szezon Franciaországban!

Vizicsacsi számára véget ért a tavaszi szezon Franciaországban!

A Francia bajnokságban is elkezdődött a rájátszás hat résztvevővel, az első napon Vizicsacsi és csapata a GamersOrigin játszott.

Rekkles, Vander, Crownshot és Vizicsacsi, csak pár név a 2022 LFL rájátszásából, nem véletlenül kapta a “Mini-LEC” becenevet a liga, több korábbi LEC játékos is megtalálható a csapatokban és ha már a csapatokról van szó, több olyan együttessel is találkozhatunk itt, mint a Vitality Bee, Misfits Premier és a Team BDS Academy, akik LEC csapattal is rendelkeznek. Utóbbi együttes a tegnapi napon nézett farkasszemet, a rájátszás első fordulójában azzal a GamersOriginnel, ahol Vizicsacsi a felső ösvényes szerepkört tölti be. 

A GamersOrigin az alapszakasz 6. helyen zárta, holtversenyben a Solary-val és annak köszönhetően, hogy Csacsiék több mérkőzést nyertek a szezon második felében kvalifikálták magukat a rájátszásra. A GamersOrigin első ellenfele a Team BDS Academy lett, hiszen a rájátszás szabályai szerint a harmadik helyen lévő csapat választhatja meg az ellenfelét.

Az összecsapáson a GamersOrigin 3-1-es összesítésben alulmaradt és ezzel lezárult a tavaszi szezon Csacsi és csapata számára, a Facebookon a felső ösvényes játékos kifejtette véleményét a mérkőzés kapcsán és elárúlta, hogy innentől több streamre számíthatunk tőle és a nyárra lévő felkészülés fontos szakaszait a BDS ellen lévő hibák kapcsán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!