Ez a lett streamer ház maga a mennyország

Ez a lett streamer ház maga a mennyország

Bár a videó címe csalóka, mert nem pusztán egy streamernek szánt kéróról van szó, a tulajdonosnak igazából ez álmai otthona is.

DanucD neve lehet, hogy sokaknak nem ismerős. Talán úgy tudjuk bemutatni a legjobban, hogy ő is egyike azoknak, akik a streamerkedésből és a videómegosztókra (mint például a Youtube) szánt tartalomgyártásból építettek hatalmas közösséget és követőtábort maguk köré, ami pedig magával hozta azt is, hogy ezáltal még komfortosabb életszínvonalat sikerült elérnie. A szóban forgó leányzó Lettországban született és jelenleg 27 éves. Mint ahogy mások esetében ő is már fiatal kora óta imádja a videójátékokat, a legelső konzolját 8 éves korában kapta meg. Története ott kezdődik, hogy elvesztette az állását, ezért kisebb depresszióba esett, majd 2018 januárjában úgy döntött belevág a streamelésbe. Majd egy esztendőt kellett várnia az áttörésre, ugyanis még ez év decemberében megindult felfelé a karrierje és egyre népszerűbbé vált ezen a platformon.

Folyamatosan az öt legnézettebb PUBG streamere közé tartozott és ez másféle módon is kifizetődött neki, miután 2020-ban a TSM csapatának a tagjává vált. Átlagosan 2 ezer néző ül le az adásai elé és körülbelül 15-16 ezer dollárt keres havonta a streameléssel és egyéb üzleteivel (elsősorban a merch – saját nevével fémjelzett portéka – értékesítésével), ami forintban 5 milliónál is többet jelent. Twitchen 719, míg Youtube-on 631 ezer feliratkozója van jelenleg.

Ebből pedig ki tudta gazdálkodni a lentebb látott videóban szereplő kecót, DanucD ugyanis a saját csapatával karöltve tervezte meg ezt a streamer háznak hívott csodát, bár alapvetően ez lesz az otthona is egyben, így igazából ez az elnevezés nem teljesen helytálló. Mindenesetre fent a streamer rész is saját ízlés szerint lett kialakítva, de a konyhát is úgy hozták létre, hogy onnan könnyedén lehessen videókat felvenni a hiánypótló és rettentően szórakoztató fözős adások elkészülésének érdekében.

Íme a gamer menyország:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!